Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν σε νεκροταφείο στην Κάρπαθο για να τιμήσουν τη γιορτή του Αγίου Νικολάου την Κυριακή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Νισύριος, με πρωτοβουλία τοπικού παράγοντα... έπαιξε μουσική στο νεκροταφείο στα Πηγάδια, όπου βρίσκεται κι ένα εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.
«Ήταν πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος, μόνο του προέδρου και όχι του συμβουλίου. Δεν το ήξερα, μόλις μπήκα στο γραφείο μου το πληροφορήθηκα. Είχαν φωτισμούς και μουσική. Είναι ο Άγιος Νικόλαος πολιούχος της τοπικής κοινότητας. Κακώς έγινε αυτό. Το καταδικάζουμε όλοι» ανέφερε ο δήμαρχος.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.