Στο αστυνομικό τμήμα του Περάματος εμφανίσθηκαν χθες το βράδυ δύο από τους χρυσαυγίτες που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Όπως είπαν στους αστυνομικούς πρόθεσή τους ήταν να παραδοθούν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι από τη στιγμή που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί οι ποινές και κυρίως δεν έχει γίνει γνωστό αν οι όποιες ποινές επιβληθούν θα έχουν για κάποιους ανασταλτικό χαρακτήρα, δεν μπορεί να κρατηθούν.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»