Στις 15 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση του Λευτέρη Κρέτσου για τις τηλεοπτικές άδειες και τα.. βοσκοτόπια του Ιωάννη Καλογρίτσα.
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσοςδιώκεται μαζί με τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των φακέλων για ψεύδη βεβαίωση. Η υπόθεση αρχικά είχε μπει στο αρχείο αλλά ανασύρθηκε από τον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος παρήγγειλε και τις διώξεις.
Η έκθεση του εισαγγελικού λειτουργού στο πόρισμα, είναι «καταπέλτης». Όπως σημειώνεται, ο κ. Κρέτσος και τα κατηγορούμενα μέλη της επιτροπής έκαναν τα αδύνατα-δυνατά, «με αποκλειστικό σκοπό να ευνοήσουν την εταιρεία του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, μη ελέγχοντας καθόλου, ή πάντως όχι ουσιωδώς, τον τρόπο κτήσεως των περιουσιακών στοιχείων με τα οποία θα κατέβαλε το ποσό της προσφοράς του, ή λαμβάνοντας υπόψη έγγραφα και δικαιολογητικά, τα οποία με βάση την προκήρυξη δεν έπρεπε και δεν μπορούσαν να λάβουν υπόψη».
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.