Προσπάθησε να περάσει 4.000 ναρκωτικά χάπια μέσω Έβρου
Συενελήφθη αλλοδαπός σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου Έβρου
Σχεδόν 4.000 ναρκωτικά δισκία φέρεται ότιμετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα ένας αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου Έβρου.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε σακίδιο που είχε στην κατοχή του ο δράστης, ο οποίος εισήλθε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου, εντόπισαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3.997 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Όταν μιλάμε για αυτοφροντίδα, δεν εννοούμε απλώς στιγμιαίες παύσεις, αλλά μια συνεπή προσπάθεια να φροντίζουμε τον εαυτό μας σε κάθε πτυχή της ζωής μας.