Οι επιβάτες για Μύκονο και Πάρο θα συνεχίσουν με άλλο σκάφος
Βλάβη στον καταπέλτη παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν «power jet» στο λιμάνι της Νάξου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του. To πλοίο είχε αποπλεύσει από Ηράκλειο για Θήρα, Νάξο, Μύκονο, Πάρο και επιστροφή.
Οι 155 επιβάτες του ταχύπλοου για τη Μύκονο και Πάρο θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με το καταμαράν «word champion jet».
Στο «power jet» απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.