Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας στην Ελληνική Αστυνομία όταν ενημερώθηκε για επίθεση με τσεκούρι σε βάρος γυναίκας στην Καλλιθέα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σπάρτης με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δράστης μετά την επίθεσή του αυτοτραυματίστηκε με το τσεκούρι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ζευγάρι που βρίσκεται σε διάσταση.
Ο άνδρας είναι ηλικίας 57 ετών και η γυναίκα 55 ετών.
Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός» προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά τους.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.