Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου
Μάνος Τσαγκαράκης
Ο τρόπος που είχε βρει για να εξασφαλίζει τα προς το ζην ένας 21χρονος Έλληνας στη Ρόδο, ήταν να κάνει διαρρήξεις στα σταθμευμένα αυτοκίνητα! Μάλιστα, σε τρία συνεχόμενα βράδια, από τις 29 ως τις 31 Ιουλίου διέρρηξε τρία οχήματα!
Από το εσωτερικό των δύο εξ αυτών, είχε κλέψει διάφορα χρηματικά ποσά και έγγραφα, ενώ στο τρίτο δεν βρήκε κάτι αξίας. Οι τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, καθώς δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.