Top Models εν πλω: Viva la vida!

Top Models εν πλω: Viva la vida!

H ζωή τους μοιράζεται ανάμεσα σε φωτογραφήσεις, catwalks, υπέρογκες αμοιβές και ερωτικά ειδύλλια με διάσημους

vivalavida-0
Το καλοκαίρι ακόμα και τα σούπερ μόντελς του κόσμου τούτου έχουν ανάγκη από διακοπές, απλά τις προτιμούν σε πολυτελή yachts.

IΜΠΙΖΑ


Iρινα ΣαΪκ

Θα πρέπει να είσαι σούπερ μόντελ με άψογες αναλογίες και έμφυτο στυλ για να μη δείχνεις εξαιρετικά κακόγουστη με τη Versace «στολή» διακοπών που περιλαμβάνει πλισέ μίνι φούστα, τοπ και τσάντα! Η πανέμορφη και προσφάτως χωρισμένη από τον Μπράντλεϊ Κούπερ, Ιρίνα, επέλεξε την Ιμπιζα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρέα με τη μητέρα, την κόρη της Λέα ντε Σιέν και φίλους της. Η παρέα επέβαινε σε γιοτ ενώ έκαναν μικρές αποδράσεις με το φουσκωτό. Στη συνέχεια, η Ιρίνα με την κόρη της αναχώρησαν για το Λος Αντζελες προκειμένου η μικρή να περάσει λίγες ημέρες και με τον πατέρα της.

vivalavida-1
vivalavida-2
vivalavida-3
vivalavida-4



Ντουτζεν, Καντις, Τζοαν

Κλείσιμο
Girls just wanna have fun και το αειθαλές άσμα της Σίντι Λόπερ έκαναν πράξη τα διάσημα «αγγελάκια» της Victoria's Secret, Κάντις Σουάνπολ, Ντούτζεν Κρος και Τζόαν Σμολς που ευχαριστήθηκαν θάλασσα, σαμπάνια και πάρτι στο mega yacht του Σαουδάραβα κινηματογραφικού παραγωγού Μοχάμεντ αλ Τούρκι. Παρέα με συζύγους, συντρόφους και τέκνα, τα πανέμορφα κορίτσια που είναι και στενές φίλες διασκέδασν τόσο εν πλω όσο και στη στεριά πηγαίνοντας σε όλα τα κλαμπ της Ιμπιζα, ενώ δεν σταμάτησαν να ποστάρουν φωτογραφίες τους στο Instagram συγκεντρώνοντας αποθεωτικά σχόλια από τους θαυμαστές τους.

vivalavida-5
vivalavida-6
vivalavida-7



ΠΟΡΤΟΒΕΝΕΡΕ

Κεϊτ Μος

Μετά το Σεν Τροπέ, η 45 χρονη Κέιτ με την παρέα της αναχώρησαν για τις ιταλικές ακτές. Το διάσημο μοντέλο, με εμφανώς πιο γεμάτη σιλουέτα, απόλαυσε τις βουτιές από το σκάφος που νοίκιασε έναντι 45.000 λιρών την εβδομάδα, ενώ με τους φίλους της επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα στο Πορτοβενέρε, όπου επέλεξε για το look της ένα μαύρο αέρινο φόρεμα και χρυσά σανδάλια. Εκεί γιόρτασαν και τα γενέθλια της 18χρονης κόρης της φίλης της, της γνωστής ηθοποιού Σάντι Φροστ, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Ντάρεν Στρόουγκερ. Η 18χρονη Αϊρις Λο (κόρη της Σάντι από τον γάμο της με τον Τζουντ Λο) συνοδευόταν από τον φίλο της, τον 21χρονο Τζάιρελ Ρόμπερτς.

vivalavida-8
vivalavida-9
vivalavida-10



IΜΠΙΖΑ

Σανινα Σαϊκ

Mε Versace outfit και... πασούμια η 28χρονη Σανίνα Σάικ αφού συντρόφευσε τις φίλες της Κάντις Σουάνπουλ, Ντούτζεν Κρος και Τζόαν Σμολς στο γιοτ τους, πήρε το φουσκωτό και τον νέο της σύντροφο, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, και αναχώρησαν για εξερεύνηση στις γύρω περιοχές. Το μοντέλο από την Αυστραλία ανακοίνωσε μόλις τον Ιούνιο τον χωρισμό της από τον σύζυγό της DJ Rukus επειδή «δεν ήμασταν πλέον ευτυχισμένοι μαζί». Ο «άγγελος» της Victoria's Secret φυσικά και πόσταρε φωτογραφίες με τον νέο της αγαπημένο γράφοντας: «Μust be love on the brain...» και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

vivalavida-11
vivalavida-12
Με νέο σύντροφο και τις ίδιες άψογες αναλογίες, η Σανίνα Σάικ απόλαυσε τις διακοπές της στην Ιμπιζα
vivalavida-13



ΣΑΡΔΗΝΙΑ

Αντριανα Λιμα

Το πλέον επιδραστικό μοντέλο της Victoria's Secret, που πέρσι κρέμασε οριστικά τα «φτερά» της, απολαμβάνει τις διακοπές της
στη Σαρδηνία παρέα με τον νέο της αγαπημένο, τον Τούρκο επιχειρηματία Εμίρ Ουγιάρ, ενώ δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε που είπε οριστικό «αντίο» στον τέως αγαπημένο της και επίσης Τούρκο, τον συγγραφέα Μετίν Χαρά. Η 38χρονη Βραζιλιάνα και ο νέος της αγαπημένος επισκέφτηκαν τον Ιούλιο τη Μύκονο, ενώ στη Σαρδηνία είχαν μαζί τους και τις δύο κόρες του μοντέλου.

vivalavida-14
vivalavida-15
vivalavida-16
Το μοντέλο με τις περισσότερες εμφανίσεις στα catwalks της Victoria's Secret διατηρεί άψογες αναλογίες αν και είναι μητέρα δύο κοριτσιών, 9 και 6 ετών, από τον γάμο της με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς

ΠΟΡΤΟ ΤΣΕΡΒΟ

Ναομι

Ετών 49 και με κάθε της δημόσια εμφάνιση, σε φωτογράφηση ή στην πασαρέλα αποδεικνύει ότι δικαίως θεωρείται η κορυφαία των μοντέλων νυν και αεί. Η Ναόμι Κάμπελ, με το ασυναγώνιστο βάδισμα που της έδωσε το προσωνύμιο «γαζέλα», βρέθηκε μαζί με φίλους σε πολυτελές yacht απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές στο Πόρτο Τσέρβο. Με λευκό μίνι layer φόρεμα και λευκό... καλτσάκι, αφού έβγαλε τα σνίκερς της σεβόμενη το deck του σκάφους, η καλλονή παρέδωσε μαθήματα στυλ ακόμα και εν πλω.

vivalavida-17
Η ακούραστη Ναόμι Κάμπελ ανοίγει δικό της κανάλι στο YouTube ενώ εδώ και χρόνια ασχολείται ενεργά με ανθρωπιστικές δράσεις
vivalavida-18
vivalavida-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα