Mamma mia! Η διπλά οσκαροβραβευμένη σταρ πρόσφατα ανακοίνωσε περιχαρής ότι κυοφορεί δίδυμα

Mamma mia! Η διπλά οσκαροβραβευμένη σταρ πρόσφατα ανακοίνωσε περιχαρής ότι κυοφορεί δίδυμα

Μπαίνοντας με το δεξί στην ολοένα αυξανόμενη λίστα με τις γυναίκες που συναντιούνται με τη μητρότητα στο κατώφλι των 50 -Ποτέ δεν είναι αργά τελικά

hilary
Η Χίλαρι Σουάνκ διανύει ήδη το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, αλλά μόλις πριν από λίγες μέρες μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τον υπόλοιπο πλανήτη. Μέσω της δημόσιας ανακοίνωσής της, ενημερώθηκαν και οι συνεργάτες της στη νέα σειρά «Alaska Daily» -που παρεμπιπτόντως έκανε πρεμιέρα στο ABC στις 6 Οκτωβρίου- οι οποίοι μέχρι πρότινος την έβλεπαν καθημερινά στα γυρίσματα αλλά ιδέα δεν είχαν για τα δίδυμα που μεγαλώνουν μέσα στην κοιλιά της. Εχει όμως και η μυστικοπάθεια τα όριά της.

Η 48χρονη σταρ είναι άλλη μία διάσημη που αποφάσισε στο παρά πέντε να δώσει ραντεβού με τη μητρότητα για λόγους που σε τελική ανάλυση δεν μας αφορούν. Η ουσία είναι ότι στο προσεχές μέλλον θα αναφέρει στα επιτεύγματά της και τα παιδιά της - για να μην πούμε ότι θα τα βάλει πρώτα στη λίστα με όλα όσα την κάνουν περήφανη.

Το κορίτσι που για ένα φεγγάρι έμενε μαζί με τη μητέρα της στο οικογενειακό αμάξι γιατί δεν είχαν χρήματα για να νοικιάσουν δωμάτιο σε μοτέλ, σήμερα ζει σε μια μεγαλειώδη φάρμα στο Κολοράντο μαζί με τον σύζυγό της Φίλιπ Σνάιντερ, πέντε σκυλιά, δύο παπαγάλους και ένα άλογο - προσεχώς και δύο μωρά. Η οικονομική ανέχεια των παιδικών της χρόνων και το γεγονός ότι πάντα ένιωθε αόρατη στο σχολείο ευθύνονται εν μέρει για τους χαμηλούς τόνους που κρατάει μέχρι και σήμερα που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ.

Η Σουάνκ έμαθε από μικρή ότι μια απόρριψη δεν είναι το τέλος του κόσμου. Και παρότι ακόμα θυμάται την απογοήτευση που ένιωσε όταν της έκοψαν άρον άρον τον ρόλο στο τηλεοπτικό εφηβικό έπος των 90s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», αναγνωρίζει ότι έτσι βρέθηκε με ελεύθερο χρόνο στα χέρια της για να υποδυθεί αριστουργηματικά έναν transgender στην ταινία «Τα αγόρια δεν κλαίνε» και να κερδίσει το πρώτο της Οσκαρ. Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η αμοιβή της γι’ αυτή την ταινία ήταν 3.000 δολάρια. Πέντε χρόνια αργότερα θα κέρδιζε και το δεύτερο Οσκαρ της για το «Million dollar baby», βγαίνοντας μια για πάντα από τη λίστα των αόρατων και των κακοπληρωμένων.

Κλείσιμο
Η σταρ σήμερα διαπρέπει και ως παραγωγός, τρέχει τη δική της σειρά πολυτελών ρούχων Mission Statement, που είναι φιλική για το περιβάλλον, και έχει και δύο ταινίες στα σκαριά, των οποίων τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν όταν τα δίδυμα βρουν τις θέσεις τους στην οικογενειακή φάρμα. Η εκδίκηση του ταλέντου που υποτιμήθηκε είναι γλυκιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα