Η ανομβρία δημιουργεί... παραλίες στην λίμνη των Ιωαννίνων
Η στάθμη του νερού έχει υποχωρήσει πάνω από ένα μέτρο
Πάνω από ένα μέτρο υποχώρησε η στάθμη της Παμβώτιδας, εξ αιτίας της συνεχιζόμενης ανομβρίας στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων. Οι εικόνες στην παραλίμνιο είναι πρωτόγνωρες για τους νέους ενώ για τους μεγαλύτερους φέρνουν μνήμες παλιών εποχών.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την περιοχή όπου βρίσκεται ο πεζόδρομος- ποδηλατόδρομος.
Κλείσιμο
Η λίμνη απέκτησε... παραλία, είναι το σχόλιο που κάνουν οι περισσότεροι!
Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι η πτώση της στάθμης δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την ποιότητα των νερών, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχει φυτοπλαγκτόν που συνήθως καλύπτει την επιφάνεια της Παμβώτιδας.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους