Βούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε Θεσσαλία, Κρήτη, Μακεδονία

Βούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε Θεσσαλία, Κρήτη, Μακεδονία

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με τρεις μονάδες «θα δώσει το έναυσμα για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις», υποστήριξε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές

Βούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε Θεσσαλία, Κρήτη, Μακεδονία
Τον προβληματισμό του ΣΥΡΙΖΑ για την όχι και τόσο καλή πορεία του σε ορισμένες περιφέρειες εξέφρασε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως τόνισε ο κ. Βούτσης, με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο της Αθήνας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε αρκετές άλλες περιοχές και μάλιστα σε κάποιες εξ αυτών υποστήριξε ότι «δείχνουν ότι υστερεί ακόμη ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κινηματική ή εκλογική κλίμακα. Ιδιαίτερα με προβληματίζει η Θεσσαλία, η Κρήτη, ενώ στη Μακεδονία πάντοτε είχαμε πρόβλημα. Και στα Ιόνια Νησιά νομίζω ότι μπορεί να κερδηθεί η περιφέρεια, αλλά στις άλλες είναι δύσκολο».

Κλείσιμο
Χαρακτήρισε ως εθνική κάλπη τις ευρωεκλογές και δεν δίστασε να τονίσει ότι «αν δείξει ότι είναι μπροστά η Νέα Δημοκρατία, καθένας μας θα είναι άξιος της μοίρας του και θα το σεβαστούμε».

«Αλίμονο, θα προχωρήσουμε. Θα το εκτιμήσουμε τότε, σε σχέση με το συνολικό αποτέλεσμα (εάν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ τρεις μονάδες μπροστά). Μιλάμε για μια αδιαμφισβήτητη νίκη που θα δώσει πραγματικά το έναυσμα για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, στα ποσοστά που έδιναν χθες οι δημοσκοπήσεις – κατά τη γνώμη μου (στο 5%)», τόνισε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βούτσης παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης