Η «καλημέρα» του Σεντένο στους Έλληνες

sent_09

Ο Μάριο Σεντένο, περιγράφει όλα όσα θα αλλάξουν από σήμερα και μετά για την Ελλάδα στο μήνυμα διάρκειας ενός λεπτού

Με μια καλημέρα ξεκινάει το μήνυμα του, ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα έχει ξανακερδίσει τον έλεγχο για τον οποίο αγωνίστηκε».

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Ελλάδα. Το πρόγραμμα διάσωσης φτάνει στο τέλος του και μετά από έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο όπου όλοι πήραμε το μάθημά μας. Αλλά όλα αυτά είναι ιστορία. Η ανάπτυξη ήρθε, νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν, υπάρχει πλέον πρωτογενές πλεόνασμα, η οικονομία μεταρρυθμίστηκε και εκμοντερνίστηκε. Ξέρω ότι όλα αυτά δεν έχουν γίνει αισθητά σε όλο τον πληθυσμό αλλά αυτό θα γίνει σιγά, σιγά. Η Ελλάδα είναι τώρα αντιμέτωπη με μια νέα πραγματικότητα. Όχι άλλα προαπαιτούμενα, όχι νέες εκταμιεύσεις. Η Ελλάδα ξανακέρδισε τον έλεγχο για τον οποίο αγωνίστηκε. Με τον έλεγχο έρχεται και η υπευθυνότητα. Οι Έλληνες πλήρωσαν ακριβά τις κακές πολιτικές του παρελθόντος και ένα πισωγύρισμα θα ήταν μεγάλο λάθος», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Μάριο Σεντένο.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Μισθωτος Εργαζόμενος

Τα'πες όλα φίλε!

Vasileios

Σήμερα θα πάρουμε παππά σα να μην υπάρχει αύριο.

Συνταξιούχος

Από σήμερα όλα θα αλλάξουν στη χώρα, εφόσον ιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, καταστηματάρχες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, ελεύθεροι επαγγελματίες θα κόβουν αποδείξεις, θα πληρώνουν ΦΠΑ, θα καταβάλουν εισφορές, θα δηλώνουν εφορία πραγματικά κέρδη εισπράξεις, θα εξοφλούν επιχειρηματικά τραπεζικά δάνεια, δεν θα έχουν μαύρη εργασία, δεν θα έχουν παράνομες καταθέσεις πλουτισμό, δεν θα κάνουν παραβάσεις οικονομικές, εργασιακές, ασφαλιστικές, αγορανομικές, υγειονομικές, πολεοδομικές.

zz

Καλημέρα ΤΡΟΜΠΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτό είπε ο Μάριο Σεντένο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

revit-desfa

Σύμφωνα με τις μελέτες του ΔΕΣΦΑ, μετά την αναβάθμιση η ετήσια δυναμικότητα του σταθμού θα αυξηθεί στα 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα το χρόνο από τα οποία - σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις - τα 5 δισ. μπορούν να προωθηθούν για εξαγωγές, στις χώρες των Βαλκανίων

afthereta-new-il

Τον μηχανισμό του δειγματοληπτικού ελέγχου των αυθαιρέτων για χιλιάδες νομιμοποιημένα κτίσματα σε όλη τη χώρα ενεργοποιεί από τις αρχές του χρόνου η κυβέρνηση

2