Το tweet του Τουσκ στα ελληνικά: «Τα καταφέρατε! Συγχαρητήρια στην Ελλάδα»

tusk_01

Τα ελληνικά συγχαρητήρια του Τουσκ στο Twitter για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια

Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση του προγράμματος απέστειλε μέσω Twitter o πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.

«Τα καταφέρατε! Συγχαρητήρια στην Ελλάδα και στο λαό της για τον τερματισμό του προγράμματος χρηματοδοτικής συνδρομής. Χάρη στις τεράστιες προσπάθειες και την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, κερδίσατε το αύριο», έγραψε στα ελληνικά ο Ντόναλντ Τουσκ.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

ΜΙΚ

Και βέβαια τα καταφέραμε! Αφού ακόμη υπάρχουμε ως κράτος, τα καταφέραμε. Τώρα, το τι σόι "κράτος" είμαστε, είναι άλλο θέμα. Άλλοι μας προκαθορίσαν τα πλεονάσματα, τους μισθούς, τις συντάξεις, κατά τα άλλα είμαστε αυτεξούσιο "κράτος".

Ανίδεος

Μπορείτε να μας πείτε τι καταφέραμε κύριε Τουσκ? Γιατί εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι μια τρύπα στο νερό και μάλιστα μεγαλύτερη και πιο βαθειά απο πριν!

Άνεργος

Άραγε συγχαρητήρια για ότι το κράτος ανέχεται την πραγματική οικονομία αγοράς να μην εκπληρώνει υποχρεώσεις για φόρους, τέλη, πρόστιμα, ΦΠΑ, δάνεια, μισθούς, ημερομίσθια, εισφορές και να μην αποκαθιστά τη νομιμότητα τάξη στην ιδιωτική πρωτοβουλία???

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Ντροπή σου, Αχρείε ! Καταστρέψατε μία χώρα και τον λαό της για το Τίποτα ! Η Ελλάδα για ν'αποκτήσει πάλι ανάπτυξη πρέπει να περάσουν τουλάχιστον είκοσι χρόνια, και αν... Το μόνο που κάνατε Ευρωξεφτίλες ήταν να αρπάξετε τον πλούτο της Ελλάδας, για να τον καρπωθούν Γερμανοί και Γάλλοι.

ωπα ρε....

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ......

Θανάσης

Ενορχηστρωμένη η παραφωνία. Ντροπή.

Οπλαρχηγός Μπαρμπαρουσης

Ρε κόψτε το δούλεμα που πάτε να κάνετε αβάντα στον πινόκιο. Το αγαπημένο σας παιδί που λέει ναι σε όλα. Ο ελληνικός λαός ξέρει πως από 01.01.2019 έρχεται νέα φτώχεια, με κόψιμο συντάξεων και αύξηση αφορολόγητου, ότι και αν λέτε φράγκοι χαρτογιακάδες.

Μήνυμα για τον κ.Τούσκ, στα Ελληνικά

Τα καταφέρατε να μας κάνετε πιο Μπανανία από ό,τι ήμασταν πριν. 'Αντε γαμή@@τε!

Vasileios

Ώρε παππά που έχουμε να δούμε αυτή τη βδομάδα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kats0

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται το διάδοχο πλαίσιο του νόμου Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς – Θα εξετάσουν το θέμα με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών που βρίσκονται από χθες στην Αθήνα

21