Χρηματιστήριο Αθηνών: Έκλεισε με οριακή πτώση 0,05%

llin_009

Η αγορά αντέδρασε αρχικά ανοδικά μετά το χθεσινό ξεπούλημα με κέρδη έως 1,5%, αλλά τα κέρδη κράτησαν για λίγο

Ούτε για μια ημέρα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα κέρδη η ρηχή οδός Αθηνών, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στο περιθώριο των διεθνών αγορών, καθώς δεν αντιδρά ύστερα από υπερβολικές ρευστοποιήσεις, όπως την χθεσινή.

Η ελληνική αγορά “εξαφανίζει” τα κέρδη ή καλύτερα κάθε άνοδος είναι αφορμή για διόρθωση αφού όλοι θέλουν να πάρουν γρήγορα τα όποια κέρδη τους.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακή πτώση 0,05% στις 720,37 μονάδες κλείνοντας για δεύτερη ημέρα κάτω από τις 730 μονάδες.

Ο προβληματισμός των ξένων επενδυτών αυξάνει καθώς βλέπουν ότι, η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει στις αγορές και ταυτόχρονα υπάρχει κίνδυνος για τις μεταρρυθμίσεις εξαιτίας των παροχών που θέλει να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Σήμερα η αγορά αντέδρασε αρχικά ανοδικά μετά το χθεσινό ξεπούλημα με κέρδη έως 1,5%, αλλά τα κέρδη κράτησαν για λίγο καθώς και μόνο οι μετοχές Μotor Oil και Coca- Cola συγκράτησαν την περαιτέρω πτώση του Δείκτη.

Νέες πιέσεις 2,91% στην μετοχή της Alpha bank στα 1,60 ευρώ και 6,1 εκατ. μετοχές. Οριακή άνοδος 0,34% για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,2394 ευρώ. Με πτώση 1,03% η μετοχή της Eurobank στα 0,77 ευρώ. Οριακή η άνοδος στην μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα 2,32 ευρώ,

Ράλι 7,03% στην μετοχή της Μοτορ Οίλ στα 19,18 ευρώ- μετά την εισαγωγή της στον Δείκτη Msci. Κέρδη 1,17% για την Coca- Cola στα 29,40 ευρώ.

Πτώση 0,74% για τον ΟΤΕ στα 10,80 ευρώ. Με άνοδο 0,27% ο ΟΠΑΠ στα 9,30 ευρώ. Πτώση 2,52% για την μετοχή της ΔΕΗ στα 1,701 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών αυξήθηκε στα 36,6 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Δεν έχω λόγια φίλτατε!!! Εισηγήθηκα στον Καρανίκα να σε πάρει δίπλα του ως βοηθό ειδικού συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού. Τέτοια διαμάντια δε πρέπει επ ουδενί λόγο να παραμένουν στα στελέχη των 0,60.

κοινος νους

ειναι η ζιμενς και η νοβαρτις στο ελληνικο χρηματιστηριο και περιμενουν τον κουλη? μαλλον ειναι και σε αλλες εταιριες υπαλληλος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

komision_arthro

«Η εισήγηση που έγινε δεκτή αφορούσε την κατάργηση του μέτρου της περικοπής των συντάξεων», λένε κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών και συνεπώς το μέτρο καταργείται, δεν αναβάλλεται - Δεν υπήρξαν ενστάσεις επί του σχεδίου προϋπολογισμού του 2019 λένε οι ίδιες πηγές - Η τελική απόφαση αναμένεται στο Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου

49
apergia

Οι συνομιλίες ξεκινούν αύριο το μεσημέρι με την Συνομοσπονίδα να έχει αποφασίσει αποχή - Χαρακτηρίζει τον καθορισμό κατώτατου μισθού ως κατάλυση του δικαιώματος των εργαζομένων να διαπραγματεύονται συλλογικά και ελεύθερα

eurogroup_main01

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ευρωπαίοι δεν προέβαλαν αντιρρήσεις επί του προϋπολογισμού του 2019 και δεν υπήρξαν ενστάσεις ότι το πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ θα επιτευχθεί και χωρίς να περικοπούν οι συντάξεις  -Για «θετική αποτίμηση» και όχι εκτίμηση μιλούν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών

63