Χρηματιστήριο: Οριακή πτώση 0,20% - Απογοητευτική η εικόνα των συναλλαγών

Xrimatistirio-Athinas

Ο τζίρος, μετά βίας ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρώ, δείγμα της έλλειψης βάθους και αγοραστών - Ο Γενικός Δείκτης στις 747,04 μονάδες

Κλείσιμο κατά το δοκούν στην Αθήνα ή καλύτερα η αγορά κλείνει όπου θέλουν όλοι όσοι διαθέτουν τα κεφάλαια. Και σήμερα ήθελαν τις τράπεζες χαμηλότερα, όπως έδειξαν οι πράξεις πριν το κλείσιμο.

Η αγορά μέχρι πριν το κλείσιμο εμφάνιζε κέρδη και λίγα λεπτά αργότερα έκλεισε με οριακή πτώση 0,20% και τον Γενικό Δείκτη στις 747,04 μονάδες.

Στο τέλος οι τραπεζικές μετοχές έκλεισαν με αρνητικό πρόσημο και ορισμένες επιλεγμένες μη τραπεζικές του Ftse25 εμφάνισαν κέρδη.

Ο τζίρος, όμως, μετά βίας ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρώ ( 23 εκατ. ευρώ ), δείγμα της έλλειψης βάθους και αγοραστών.

Η πτώση των τραπεζικών μετοχών και η αδυναμία τους να διατηρηθούν όταν όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες συνεχίζουν αποτυπώνουν την αβεβαιότητα τόσο για το ελληνικό χρέος, όσο και την οικονομία.

Η μετοχή της Alpha bank έμεινε αμετάβλητη στα 1,90 ευρώ. Με πτώση 3,49% η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,2602 ευρλ – ύστερα απο την ανακοίνωση του reverse split.

Με πτώση 0,36% για την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα 2,87 ευρώ- ενω λίγα λεπτά πριν εμφάνιζε κέρδη 3,99% !! Ράλι της μετοχής της ΔΕΗ 5,04% στα 1,918 ευρώ. Κέρδη 1,45% για τον Μυτιληναίο στα 8,42 ευρώ.

Κέρδη 2,28% για την μετοχή της Coca – cola στα 29,12 ευρώ. Κέρδη 2,46% για την μετοχή του ΑΔΜΗΕ στα 1,752 ευρώ. Ράλι 8,53 % για την μετοχή της Ικτίνος στα 4,96 ευρώ. Κέρδη 4,46% για την Τεχνική Ολυμπιακή στα 2,11 ευρώ. Με πτώση 3,48% η μετοχή της Intralot στα 0,86 ευρώ και 743 χιλ κομμάτια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2448397

Ο έλληνας υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων και ότι υπάρχει δημοσιονομικός χώρος που να δικαιολογεί μέτρα, όπως αναστολή της μείωσης των συντάξεων

main_ypoik

Με δέκα ημέρες καθυστέρηση και μετά τις αντιδράσεις για την αποκάλυψη από το «Πρώτο ΘΕΜΑ» δίνει απάντηση το υπουργείο Οικονομικών - Ομολογούν τα λάθη για τα 10.119 ακίνητα που δίνουν στο Υπερταμείο, αλλά λένε πως «διορθώνονται»

5
main_axtsioglou

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τον επανακαθορισμό των προθεσμιών, αναφορικά με την εκκίνηση της διαδικασίας διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου για το 2018 - Στην τροπολογία δεν προβλέπεται η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για τους νέους

6
tsakalotos-0

Ο υπουργός Οικονομικών συναντήθηκε με τον Γερμανό ομόλογό του και τον Επίτροπο Οικονομικών της ΕΕ, αλλά απάντηση για τις συντάξεις δεν έλαβε - Οι δανειστές ζητάνε χρόνο και «στριμώχνουν» την κυβέρνηση - Για μετά το Eurogroup της 5ης Νοεμβρίου παραπέμπονται οι εξελίξεις, καθώς τα ελληνικά στοιχεία δεν κρίθηκαν επαρκή

3
ypoik

Το success story της Λευκωσίας - «Ψήφο εμπιστοσύνης για την κυπριακή οικονομία» χαρακτήρισε την έξοδο ο υπουργός Οικονομικών της χώρας -  Για επιστροφή από τα «σκουπίδια» μιλά ο  διεθνής Τύπος -  H σύγκριση με την Ελλάδα

5