Έγινε η φορολοταρία του Μαΐου: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

forolotaria2

 Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η νέα κλήρωση της φορολοταρίας αποδείξεων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τις συναλλαγές του Μαΐου.

Αυτή ήταν η 17η κλήρωση της φορολοταρίας.

Από την κλήρωση αναδείχθηκαν 1.000 τυχεροί, με τον καθένα να λαμβάνει από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και συγκεκριμένα στο aade.gr. Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet, μπορεί να μπαίνει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς μετέχει στη κλήρωση.

Οι φορολογούμενοι που κερδίζουν, λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Ταξιδιώτης του χρόνου

Κέρδισα και θα διαθέσω το ποσό στο hotspot της Μόριας προς ανακούφιση των μεταναστών.

Περιστρεφόμενο κορμί

Έπιασα το λήγοντα παίδες.......

Μήτσος

Ισααα ρεεε!

Victory

Παπαρολοτταρια του "μικρού" Αλέξη

Αγύριγο κεφάλι

Ορίστε! Κέρδισα ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ 1.000 Ευρώ!_______________Πρώτη μου σκέψη είναι να τα διαθέσω στο Νοσοκομείο Παίδων " Η Αγία Σοφία" γιατί είχα πάει μιά φορά και είδα απίθανες παθήσεις στα παιδάκια!______Τι να τα κάνω εγώ;_______Λες και πριν επιλεγεί ότι τα κέρδισα, τα ΕΙΧΑ;

cl

Πρέπει να πίνεις από του Καρανίκα το καλό το πράμα...

Ε.Ε

Σιγά γενναιόδωρο τρολλάκι, μη σου φύγει πόντος από το καλσόν. Δώσε τα σε κανένα ισλαμοόρκ η βουλγαρόγυφτο για τις υπηρεσίες που σου παρέχουν.

@19.19@

OΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ . ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟ'' ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4708377

Τα νεότερα στοιχεία του ΟΟΣΑ - τόσο σε ονομαστικούς όρους αποδοχών όσο και στα «λεφτά στην τσέπη» - δείχνουν ότι το εισόδημα του Ελληνα εργαζόμενου επέστρεψε στα επίπεδα του 2013, χαμηλότερα δηλαδή και από εκεί που βρίσκονταν το 2014!

52
c006d2271e0a7117710051c23aad7361_XL

Σοφέρ με λιμουζίνα που περιμένει να σε πάει στην ειδική πύλη 12 για VIP του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ενα υπερσύγχρονο ιδιωτικό jet με ανέσεις και υπηρεσίες που μόνο σε ταινίες έχουμε δει, έτοιμο να σε πάει σε όποιο μέρος του κόσμου επιθυμείς.

8db80d17d4e06e009ac612f2f3bc3e7e_XL

Εγκλωβισμένη σε χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, που φέτος δεν θα ξεπεράσουν το 1,9% και την επόμενη τετραετία θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα, ή στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσουν έως το 2,5%, θα παραμείνει η ελληνική οικονομία, εάν δεν υπάρξουν δραστικές παρεμβάσεις βελτίωσης του επενδυτικού περιβάλλοντος, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, την οποία παρουσιάζει σήμερα το «business stories».