Πρόσθετες εξασφαλίσεις από τη Folli Follie πήραν οι τράπεζες

folie

Tέσσερις τράπεζες προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας με τη διοίκηση της Folli Follie, εγγράφοντας εξασφαλίσεις στα Attica Stores, όπου το group της Folli Follie ελέγχει το 40%

Στην εγγραφή πρόσθετων εξασφαλίσεων από τη Folli Follie προχώρησαν οι τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, οι τέσσερις τράπεζες προχώρησαν πριν από 15 λεπτά περίπου στην υπογραφή συμφωνίας με τη διοίκηση της Folli Follie, εγγράφοντας εξασφαλίσεις στα Attica Stores, όπου το group της Folli Follie ελέγχει το 40%.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εξασφαλίσεις αυτές ξεπερνούν (ενδεχομένως φτάνουν στο 120%) τα δάνεια ύψους 40 εκατ. ευρώ, που είναι χωρίς εξασφαλίσεις από το σύνολο 100 εκατ. ευρώ που είναι τα συνολικά δάνεια των τεσσάρων συστημικών τραπεζών προς τη Folli Follie.

Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα δάνεια ύψους 60 εκατ. ευρώ από τα 100 εκατ. ευρώ του συνολικού δανεισμού της εταιρείας καλύπτονται από εξασφαλίσεις μεταξύ των οποίων το Factory Outlet, καθώς και συμβάσεις factoring.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotel_gr

Στην πρώτη θέση βρέθηκαν τα ελληνικά ξενοδοχεία όσον αφορά τους δείκτες ποιότητας σε ένα σύνολο επτά προορισμών της Μεσογείου και συγκεκριμένα την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Κροατία, την Κύπρο και την Τουρκία.

papantasio-gaila

Η κυβέρνηση επιδιώκει να ανακοινώσει φοροελαφρύνσεις μετά το Πάσχα – Μειώσεις ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος στο επίκεντρο, σύμφωνα με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, που υποστήριξε χθες ότι «δεν είμαστε πλέον σε πρόγραμμα, ώστε να περιμένουμε το τέλος του χρόνου»

tsakalotos_art

Η αύξηση που επικαλείται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την περίοδο 2015-2016 προήλθε γιατί αυξήθηκαν οι φτωχότεροι και μειώθηκαν οι πιο πλούσιοι - Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΟΟΣΑ που διαψεύδουν τον υπ. Οικονομικών