Δεν αποκλείει την παράταση του ελληνικού προγράμματος η Κομισιόν

Δεν αποκλείει την παράταση του ελληνικού προγράμματος η Κομισιόν

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ θα μιλήσει στη Βουλή για το ελληνικό πρόγραμμα και την ελληνική οικονομία την επόμενη εβδομάδα

sxoinas_main01
Δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου που μιλάνε για πιθανή παράταση του ελληνικού προγράμματος.

Μιλώντας στη καθημερινή ενημέρωση Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο επικεφαλής εκπρόσωπος Τύπου Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε τα εξής:

“Εργαζόμαστε με βάση τα στοιχεία και τα δεδομένα και μπορώ να πω είναι πως ως Επιτροπή παραμένουμε συγκεντρωμένοι στην συνεργασία με τους ετέρους μας, χτίζοντας πάνω στην καλή πρόοδο που επετεύχθη τους προηγούμενους μήνες, για να διαβεβαιώσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να σχολιάσω για οτιδήποτε άλλο. “

Συνεπώς, η Επιτροπή φαίνεται να μην ανοίγει τα χαρτιά της, αρνούμενη να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου, αρκούμενη στο γεγονός πως εργάζεται με χρονικό ορίζοντα για ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος το καλοκαίρι.

Παράλληλα, στη Βουλή θα μιλήσει για το ελληνικό πρόγραμμα και την ελληνική οικονομία την επόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου ο Πρόεδρος Γιούνκερ “θεωρεί μεγάλο προνόμιο την πρόσκληση του να μιλήσει στη Βουλή”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης