«Η Ελλάδα δεν τα καταφέρνει στους στόχους της!»

«Η Ελλάδα δεν τα καταφέρνει στους στόχους της!»

Η Ελλάδα θα καθυστερήσει να λάβει την επόμενη δόση χρηματοοικονομικής βοήθειας, προειδοποίησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη της συνάντησης των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών στην Πολωνία.

«Η Ελλάδα δεν τα καταφέρνει στους στόχους της!»
Η Ελλάδα θα καθυστερήσει να λάβει την επόμενη δόση χρηματοοικονομικής βοήθειας, προειδοποίησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη της συνάντησης των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών στην Πολωνία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Dow Jones Newswires, ο γερμανός υπουργός δήλωσε ότι η επόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα καθυστερήσει, καθώς «η τρόικα θα πρέπει να ολοκληρώσει την επιθεώρησή της πρώτα».

Όπως τόνισε ο Σόιμπλε, η Ελλάδα δεν φαίνεται να ανταπεξέρχεται στους στόχους για τη λιτότητα, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα το ξέρει ότι δεν πετυχαίνει τους στόχους». Αναγνώρισε ωστόσο ότι η χώρα έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια.

Ο γερμανός υπουργός αναφέρθηκε και στο νέο έκτακτο τέλος για τα ακίνητα που επέβαλε η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «θα δούμε εάν ο νέος αυτός φόρος θα αποφέρει έσοδα φέτος». Τόνισε ακόμη ότι τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορούν να επιλυθούν με τη νομισματική πολιτική.
Κλείσιμο

Πηγή:
www.capital.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης