ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Τον Ιανουάριο θα καταβληθεί στους δικαιούχους το επίδομα αδείας 2021

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Τον Ιανουάριο θα καταβληθεί στους δικαιούχους το επίδομα αδείας 2021

Για τον υπολογισμό του ποσού λαμβάνεται υπόψη το χρονικό διάστημα υπαγωγής στον μηχανισμό και τα καταβαλλόμενα ποσά της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας

xrimata
Εντός του Ιανουαρίου 2022, δηλαδή με καθυστέρηση 6 μηνών, θα καταβληθεί η αναλογία του επιδόματος αδείας από το Υπουργείου Εργασίας, στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που έχουν ενταχθεί στον μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ εντός του έτους 2021.

Επιπλέον ακόμα δεν έχει δοθεί η οικονομική ενίσχυση και η αποζημίωση των 534 ευρώ μηνός Οκτωβρίου στους ενταγμένους στο ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και σε όσους (λίγους ακόμα) βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής της σύμβασης.

Υπενθυμίζουμε η αναλογία του επιδόματος αδείας που καταβάλλει το κράτος ανέρχεται, για κάθε μήνα ένταξης των εργαζομένων στο Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, σε 1/25 επί της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας των δικαιούχων εργαζομένων.

Συνεπώς, για τον υπολογισμό σε ετήσια βάση του ποσού που καταβάλλεται σε κάθε εργαζόμενο, λαμβάνεται υπόψη το χρονικό διάστημα υπαγωγής του στον μηχανισμό και τα καταβαλλόμενα ποσά της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας.

Οπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η καταβολή της αναλογίας του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου 2022, μετά την ολοκλήρωση της υποβολής δηλώσεων (Α και Β Φάση) από τις επιχειρήσεις-εργοδότες για την ένταξη εργαζομένων τους στον μηχανισμό για τον μήνα Δεκέμβριο 2021.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα κέρδη από το ραντεβού Μητσοτάκη-Τζόνσον και τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τα Γλυπτά

Η Sophia Urista δεν είναι η πρώτη: Οι πιο απίθανα σιχαμερές στιγμές από τη (βρώμικη) ιστορία του ροκ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ποια είναι η γυναίκα που τον θέλει για πατέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης