Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Gazarte: Δείτε το πρόγραμμα

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Gazarte: Δείτε το πρόγραμμα

Και μουσική, και χορός, και απολαυστικά εορταστικά menu 

gaz2
Το Gazarte φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με συναυλίες, επιλεγμένα dj sets, και εορταστικά μενού. 

Όπως ταιριάζει στα Χριστούγεννα, η gospel έχει την τιμητική της! Η Harlem Gospel Choir, η κορυφαία gospel χορωδία, με τα διαρκή sold out ανά τον κόσμο επιστρέφει στις στις 20 Δεκεμβρίου με ένα χριστουγεννιάτικο project αφιερωμένο στη σπουδαία Aretha Franklin!

Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο, στο Roof Stage, ανεβαίνει και το κέφι! Gadjo Dilo (22+28/12), The Swingin Cats (24,25,31/12) καθώς και επώνυμοι DJs στα decks απογειώνουν το ρυθμό και τη διάθεση!

Παραμονή Χριστουγέννων, στο Main Stage, η Αλέκα Κανελλίδου παρέα με το κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή θα μας βάλει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα με αγαπημένα jazz standards, ενώ Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Gazarte ακόμα μας φιλά για έκπληξη το τι ετοιμάζει στο συγκεκριμένο stage!

Και επειδή ο «οίνος ευφραίνει την καρδίαν» και κανείς δεν μπορεί να διασκεδάσει αν δεν έχει φάει καλά πρώτα…την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το gazarte roof stage ανοίγει και την κουζίνα του για να μας ετοιμάσει ειδικά και απολαυστικά εορταστικά menu ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις μας. Από μουσικής πλευράς Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγγένων ετοιμάζεται ένα μοναδικό cotton club party με τους Swingin' Cats και τους djs του gazarte, ενώ παραμoνή πρωτοχρονιάς η gazarte house band παρέα με τον Σπύρο Παγιατάκη και την Matina Sou Peau ετοιμάζουν το πιο guilty pleasure party που θα μας κρατήσει όρθιους μέχρι το πρωί!

MAIN STAGE
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ HARLEM GOSPEL CHOIR
Christmas with Aretha Franklin

Οπως ταιριάζει στα Χριστούγεννα, η Gospel έχει την τιμητική της! Η Harlem Gospel Choir, η κορυφαία gospel χορωδία, με τα διαρκή sold out ανά τον κόσμο επιστρέφει στις 20 Δεκεμβρίου με ένα χριστουγεννιάτικο project αφιερωμένο στη σπουδαία Aretha Franklin. Μία από τις κορυφαίες gospel χορωδία της Αμερικής και από τις πιο αναγνωρισμένες διεθνώς, η Harlem Gospel Choir, έρχεται για μία μοναδική μουσική εμπειρία που αναβιώνει την κουλτούρα του Harlem με τον πιο glamorous τρόπο! Κάθε χρόνο η Harlem Gospel Choir παρουσιάζει ανά τον κόσμο ένα συγκεκριμένο project. Αυτή τη φορά, το απίθανο dream team «συναντά» μουσικά την… Aretha Franklin! Και όλα αυτά υπό το πρίσμα των Χριστουγέννων. Οι κορυφαίοι τραγουδιστές και μουσικοί των «Black Churches» του Harlem και της ευρύτερης περιοχής της Νέας Υόρκης, συνθέτουν το απόλυτο μουσικό σύνολο που «αγγίζει» τα βάθη της ψυχής μας και μας εξυψώνει με gospel μελωδίες και ήχους χωρίς φραγμούς! Ένα μουσικό υπερθέαμα που ανοίγει τους μουσικούς μας ορίζοντες. Christmas Spirit & χαρμόσυνα μελωδικά νέα από μία από τις καλύτερες gospel χορωδία του πλανήτη αποκλειστικά στο gazarte!

ΠΑΡΑΜΟΝΗ 24 & ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ft. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Quintet
Jazzy Christmas

Κλείσιμο
gaz1
Χριστούγεννα χωρίς Jazz δεν εννοείται... Η Αλέκα Κανελλίδου με την αναλλοίωτη, βραχνή, ερωτική φωνή της και τη συγκινητικά βελούδινη χροιά της, παρέα με το μαγικό κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή μας βάζει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα με αγαπημένα jazz standards, και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ίσως η μοναδική Ελληνίδα τραγουδίστρια που έβαζε αδιαλείπτως jazz feeling σε κάθε τραγούδι που ερμήνευε στη μακρόχρονη καριέρα της. Η φωνή της είναι μοναδική στη νεότερη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και η αίσθηση ήταν πάντα ότι η Αλέκα ανήκει «κάπου αλλού». Αυτό το κάπως αδιόρατο προσδιοριστικό στοιχείο έχει να κάνει σαφώς με την τζαζ, μια μουσική στην οποία η Κανελλίδου μυήθηκε από μικρή από τον πατέρα της, τον βιολονίστα Γιάννη Κανελλίδη και κυρίως, από τον θρυλικό πιανίστα Μανώλη Μικέλη. Η φωνή της ήταν, είναι και μένει μοναδική και ιδανική για τζαζ ερμηνείες. Τώρα, σε συνεργασία με τον πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή, από τους σημαντικούς Έλληνες jazzmen, έρχεται για πρώτη φορά στο Gazarte για δύο βραδιές στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια μουσική πρόταση, με χριστουγεννιάτικο θέμα και βάση της την τζαζ Δημήτρης Καλαντζής και Αλέκα Κανελλίδου συνθέτουν ένα εξαίσιο πρόγραμμα από τζαζ και ελληνικά standards, Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Δεκεμβρίου.


ROOF STAGE
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | GADJO DILO
Εκεί που ο Django Reinhardt συναντά τον Τσιτσάνη

gaz3
Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές θέλουν swing και στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για gypsy swing... και όταν μιλάμε για gypsy swing τότε μιλάμε για τους Έλληνες βασιλιάδες, τους μοναδικούς Gadjo Dilo!
Oι Gadjo Dilo, από τους «residents» του Roof Stage πλέον, επιστρέφουν για δύο μοναδικές παραστάσεις με άρωμα Χριστουγέννων! Μια γελαστή παρέα μουσικών με κοινό τους χαρακτηριστικό την αγάπη για την μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt και την ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και του ’60, κατορθώνουν να συνδυάσουν την παραδοσιακή manouche gypsy swing μουσική με την ελληνική μουσική παράδοση.

H μπάντα που έχει γίνει συνώνυμο των ξεσηκωτικών live παρουσιάζει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας ρεμπέτικες διασκευές τους από τα άλμπουμ τους “Manouche De Grec” και “Manouche De Grec Vol II” καθώς επίσης και γνωστά ιταλικά, γαλλικά και αμερικάνικα κομμάτια σε ρυθμούς gypsy jazz!
Οι Gadjo Dilo μας υπόσχονται βραδιές βγαλμένες από άλλη εποχή γεμάτη ρυθμό, τραγούδι και χορό!

ΠΑΡΑΜΟΝΗ 24 & ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | SWINGIN' CATS LIVE

Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων η διάθεση παραμένει ψηλά στο Gazarte, με τους Swingin' Cats να υπόσχoνται δύο λαμπερές νύχτες στο Roof Stage, με φόντο τη συγκλονιστική θέα στο βιομηχανικό Γκάζι και τον βράχο της Ακρόπολης ακριβώς κάτω από τα αστέρια!  Με το νέο τους single "Μοιραίο βράδυ" να έχει μόλις κυκλοφορήσει, οι αγαπημένες μας γάτες, μας προσκαλούν στα christmas parties, τραγουδούν πάνω σε χορευτικές, σαρωτικές μελωδίες σε ένα εορταστικό πρόγραμμα με δυνατό performing και αστείρευτη ενέργεια on stage. Ήχος στα δεδομένα και τις προκλήσεις του σήμερα, 70's επιρροές με γρήγορες μουσικές εναλλαγές και αγαπημένες διασκευές από την διεθνή και εγχώρια σκηνή, που θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα! Έλα και εσύ λοιπόν να περάσεις μαζί μας ένα (ή και δύο) μοναδικά, χορευτικά και πάνω απ' όλα μοιραία βράδια! Πριν και μετά το live αναλαμβάνουν δράση οι resident DJs του gazarte για ένα αξέχαστο party !

INFO
ΠΑΡΑΜΟΝΗ & ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ | SWINGIN' CATS LIVE
Gazarte Roof Stage
Δευτέρα 24 & Τρίτη 25 Δεκεμβρίου
Γενική Είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 22.00

The Swingin’ Cats:
Εύα Τσάχρα: Φωνή
Γιώργος Ζερβός: Φωνή, Ηλ. κιθάρα
Στάθης Παρασκευόπουλος: Κοντραμπάσο
Γιώργος Κουρέλης: Πλήκτρα
Δημήτρης Καλονάρος: Τύμπανα
Δημήτρης Καραγιάννης: Σαξόφωνο
Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 24 & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

gaz4
Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, το Roof Stage, στον 1ο όροφο, μεταμορφώνεται στο θρυλικό cotton club του Harlem, σερβίρει ειδικά και απολαυστικά εορταστικά menu, και χορεύει σε ξέφρενους swing & rock n roll ρυθμούς με τους Swingin' Cats να δίνουν μια μοναδική live performance, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνουν οι dj's και μας κρατούν όρθιους μέχρι...αργά με χορευτικά soundtracks και τις πιο μεγάλες επιτυχίες από κάθε χρυσή δεκαετία!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Roof Stage του Gazarte για άλλη μια χρονιά έχει στηθεί το απόλυτο happening για να αποχαιρετήσουμε το 2018 και να υποδεχτούμε το 2019 με θετική ενέργεια, ρυθμό, χορό και πολύ μουσική, με συγκλονιστική θέα στο βιομηχανικό Γκάζι και τον βράχο της Ακρόπολης ακριβώς κάτω από τα αστέρια!

Το τραπέζι είναι επίσημα στρωμένο και σας περιμένει να απολαύσετε το εορταστικό menu το οποίο φλερτάρει με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας.

Και όλα αυτά μέχρι να ξεκινήσει το Party!

Guilty Pleasures είναι το θέμα της πιο γιορτινής βραδιάς του χρόνου με τον παραγωγό του EnLefko Σπύρο Παγιατάκη και την γνωστή για τα ευφάνταστα mashup της και τα ανεπανάληπτα διασκεδαστικά dj Set με πιο πρόσφατο εκείνο στο party της Στέγης, Matina Sous Peau, να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη House Band του Gazarte, τον Γιώργο Ζερβό & την Εύα Τσάχρα χαρίζοντας μας το απόλυτο πάρτι αφιερωμένο στις δικές μας ένοχες απολαύσεις από ΟΛΕΣ τις μουσικές δεκαετίες!

Μενού Χριστουγέννων
Ορεκτικό
Σούπα κολοκύθας με κυδώνι, κρουτόν καλαμποκιού, λάδι δενδρολίβανου και sour cream
Πρώτο πιάτο
Κροκέτα πάπιας με panko και μυρωδικά, συνοδευόμενη από σαλάτα με τρυφερά φύλλα και μαρμελάδα πορτοκάλι
Κυρίως πιάτο
Ψαρονέφρι σε κρούστα από φυστίκι Αιγίνης με πουρέ γλυκοπατάτας, sno peas και σάλτσα από παλαιωμένο Vinsanto
Γλυκό
Panettone / Μους κάστανο
Τιμή: 58 ευρώ/άτομο


Μενού Πρωτοχρονιάς
Ορεκτικό
Ραβιόλια γεμισμένα με σπανάκι και ricotta, γαρίδα σωτέ και σάλτσα κρέμα bisque γαρίδας
Πρώτο πιάτο
Τάρτα λαχανικών με κατσικίσιο τυρί συνοδευόμενη από μους κόκκινης φακής και δροσερά μικρά φύλλα σαλάτας
Κυρίως πιάτο
Μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ παστινάκι, baby σπαράγγια, μανιτάρια shimeji και σάλτσα από Μαυροδάφνη και λάδι τρούφας
Γλυκό
Βασιλόπιτα / Πραλίνα με σοκολάτα gianduja
Τιμή: 68 ευρώ/άτομο
Σούπα του ξενύχτη
Κοτόσουπα με λαχανικά

INFO
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ROOF STAGE
Gazarte Roof Stage
Δευτέρες 24 & 31 Δεκεμβρίου
Γενική είσοδος χωρίς μενού: 5€


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
21 0346 0347
 info@gazarte.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης