Τσιμεντένιο άγαλμα- αντίγραφο του Δαυίδ του Μιχαήλ Άγγελου σε γειτονιά της Μελβούρνης

Τσιμεντένιο άγαλμα- αντίγραφο του Δαυίδ του Μιχαήλ Άγγελου σε γειτονιά της Μελβούρνης

Έχει γίνει ατραξιόν της περιοχής- Οι γείτονες του ιδιοκτήτη του αγάλματος, ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του

Τσιμεντένιο άγαλμα- αντίγραφο του Δαυίδ του Μιχαήλ Άγγελου σε γειτονιά της Μελβούρνης


Ένα τσιμεντένιο άγαλμα- αντίγραφο του Δαυίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ύψους 4 μέτρων, δεσπόζει στον κήπο ενός σπιτιού σε γειτονιά της Μελβούρνης. Το άγαλμα έχει γίνει ατραξιόν στην περιοχή και κόσμος σταματάει για να το φωτογραφίσει. Ωστόσο, οι γείτονες του ιδιοκτήτη του αγάλματος, ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει μία ολόκληρη εκστρατεία για να φύγει το άγαλμα από τη γειτονιά τους, το οποίο χαρακτηρίζουν, «άθλιο» και «αηδία».

Κλείσιμο

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής τονίζει: «Είναι χυδαίο! Καταστρέφει τον δρόμο!» ενώ μία γυναίκα θεωρεί ότι το τσιμεντένιο άγαλμα «προσβάλλει την περιοχή και είναι ακατάλληλο!». Υπάρχουν όμως και εκείνοι που προσπαθούν να διατηρήσουν το χιούμορ τους: «Μπορώ να δω την ομορφιά της τέχνης, αλλά το άγαλμα, στο μέγεθος του, δεν είναι κατάλληλο για κατοικημένη περιοχή», αναφέρει ένας γείτονας.

Οι κάτοικοι της περιοχής, φοβούνται ότι η αυξημένη κίνηση στους δρόμους της γειτονιάς τους, θα ρίξει την αξία των ακινήτων τους. Άλλοι πιστεύουν ότι η γειτονιά τους, θα μπει στο στόχαστρο των βανδάλων.

Οι καταγγελίες, πέφτουν βροχή στο τοπικό συμβούλιο αλλά μάταια, καθώς δεν υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές που να ορίζουν ότι ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να αφαιρέσει το άγαλμα. Όσο για την απάντηση του ιδιοκτήτη; «Δεν έχει να πάει πουθενά!», δήλωσε, σύμφωνα με τη Guardian.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης