«Ρελάνς» Παναγιωτόπουλου υπέρ Κλούνεϊ: Γκεμπελίσκος ο Μπόρις Τζόνσον

«Ρελάνς» Παναγιωτόπουλου υπέρ Κλούνεϊ: Γκεμπελίσκος ο Μπόρις Τζόνσον

«Ασπίδα» ο υπουργός Πολιτισμού στον Χολιγουντιανό σταρ, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο τελευταίος από τον δήμαρχο του Λονδίνου, μετά τις δηλώσεις του περί επιστροφής των Μαρμάρων

Παπαλουκάς και Πελεκάνος χάνουν και το Μαρούσι
«Ρελάνς» Παναγιωτόπουλου υπέρ Κλούνεϊ: Γκεμπελίσκος ο Μπόρις Τζόνσον
«Ασπίδα» στον Τζορτζ Κλούνεϊ μπαίνει ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, όταν ο διάσημος ηθοποιός πήρε θέση υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Παναγιωτόπουλος, όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του δημάρχου του Λονδίνου, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε τον Χολιγουντιανό σταρ ως νοσταλγό του Χίτλερ, σχολίασε: «Ήλπιζα ότι ο δήμαρχος του Λονδίνου θα μπορούσε να συζητήσει με ψυχραιμία και με επιχειρήματα αυτό που αποτελεί αίτημα και του συντριπτικού ποσοστού των ιδίων των συμπατριωτών του, σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση του Guardian».

Κλείσιμο
«Αντιθέτως, διαβάλλει τον κ. Κλούνεϊ, αμφισβητώντας τη διανοητική του επάρκεια. Επιπλέον, διαστρεβλώνει τη θέση του, συγκρίνοντάς τη με ναζιστικά σχέδια» υπογραμμίζει ο υπουργός Πολιτισμού.

Και καταλήγει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να διαμαρτυρηθώ για το γεγονός ότι ο κ. Τζόνσον -με απαράδεκτο τρόπο- αποδίδει στον κ. Κλούνεϊ τις προθέσεις του Γκέρινγκ. Όπως, βεβαίως, θα διαμαρτυρόμουν, αν κάποιος -με εξίσου απαράδεκτο τρόπο- υποστήριζε ότι ο κ. Τζόνσον χρησιμοποιεί κάποιες από τις τεχνικές του Γκέμπελς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης