Μαρίνα Σάττι: Στην Τεχνόπολη η πρώτη αθηναϊκή συναυλία της μετά τη Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Στην Τεχνόπολη η πρώτη αθηναϊκή συναυλία της μετά τη Eurovision

Πότε θα πραγματοποιηθεί

Marina_Satti
Στις 26 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, θα δώσει η Μαρίνα Σάττι την πρώτη μεγάλη συναυλία της στην Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι. Έχοντας βιώσει την ξεχωριστή εμπειρία της Eurovision, μιας και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το τραγούδι της «ΖARI», η τραγουδοποιός – ερμηνεύτρια θα μοιραστεί με το κοινό της πρωτεύουσας μιας μουσική βραδιά γεμάτη ρυθμό.

Ποπ, mainstream και έθνικ, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι θα περάσει το καλοκαίρι της περιοδεύοντας σε διάφορε περιοχές της Ελλάδας. Οι φετινές συναυλίες της μάλιστα θα χαρακτηρίζονται από διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Από τη «Μάντισσα» ως τη «YENNA» της, από το viral του περσινού καλοκαιριού «TUCUTUM», ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το «ZΑRI» της που «κάθισε» από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η Μαρίνα Σάττι υπόσχεται να μεταφέρει το κοινό της στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της.

Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός – η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει  όπου κι αν βρεθεί.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις αστυνομικοί νεκροί και άλλοι πέντε τραυματίες σε ανταλλαγή πυρών στις νότιες ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

Μαρινάκης: Οι ποινές για το Μάτι αποφασίστηκαν υποχρεωτικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης