Κουέντιν Ταραντίνο: Εγκαταλείπει τα σχέδια για το φιλμ «The Movie Critic» που θα ήταν η 10η και τελευταία ταινία του

Κουέντιν Ταραντίνο: Εγκαταλείπει τα σχέδια για το φιλμ «The Movie Critic» που θα ήταν η 10η και τελευταία ταινία του

«Απλά άλλαξε γνώμη» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του – Πλέον ο σκηνοθέτης αναμένεται να επιστρέψει για να σκεφτεί ποια θα είναι η τελευταία του ταινία

quentin_tarantino
Στον κάλαθο των αχρήστων φαίνεται ότι πετά ο Κουέντιν Ταραντίνο τα σχέδια για την ταινία The Movie Critic, που αναμενόταν ότι θα ήταν το 10ο και τελευταίο του έργο για τη μεγάλη οθόνη.

To Deadline επικαλέστηκε ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του σκηνοθέτη, που επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας ότι ο Ταραντίνο «απλά άλλαξε γνώμη» σε σχέση με την πραγματοποίηση του φιλμ και θα αρχίσει να σκέφτεται ποια τελικά θα είναι η τελευταία του ταινία.

Ο 61χρονος σκηνοθέτης έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι θα κάνει μόνο 10 ταινίες και μετά θα αποσυρθεί. Ο ίδιος θεωρεί το Kill Bill ως ενιαία, αν και χωρίστηκε σε δύο μέρη, ενώ δεν υπολογίζει στο σύνολο την πρώτη του ερασιτεχνική ταινία με τίτλο «My Best Friend's Birthday», που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Εμπνεύστηκε από τη δουλειά του να φορτώνει περιοδικά πορνό σε αυτόματο πωλητή

Η ταινία The Movie Critic, η οποία επρόκειτο να είναι η 10η ταινία του και στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Μπραντ Πιτ, ήταν εμπνευσμένη από τη δουλειά που έκανε ο Ταραντίνο ως έφηβος: φόρτωνε περιοδικά πορνό σε έναν αυτόματο πωλητή.

«Όλα τα άλλα πράγματα ήταν πολύ πρόστυχα για να τα διαβάσω, αλλά μετά υπήρχε αυτό το πορνογραφικό περιοδικό που είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με ταινίες», δήλωσε ο Ταραντίνο στο Deadline το 2023. Η ταινία στηριζόταν σε έναν άνθρωπο που πράγματι έζησε, αλλά ουδέποτε ήταν πραγματικά διάσημος, αφού έγραφε κριτικές ταινιών για μία εφημερίδα πορνό, με αποτέλεσμα να θεωρείται κριτικός δεύτερης γραμμής. Ο ίδιος ήταν πολύ αγενής, έβριζε και χρησιμοποιούσε ρατσιστικές προσβολές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης