Κουέντιν Ταραντίνο: Διέψευσε ότι θα υπάρξει ένα τρίτο «Kill Bill»

Κουέντιν Ταραντίνο: Διέψευσε ότι θα υπάρξει ένα τρίτο «Kill Bill»

Για καιρό διάφορα δημοσιεύματα κάνανε λόγο για ένα πιθανό σίκουελ

tarantino_-_kill_bill
Ο Κουέντιν Ταραντίνο διέψευσε επίσημα τις φήμες σχετικά με μια πιθανή τρίτη προσθήκη στο franchise του «Kill Bill».

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «De Morgen», ο Ταραντίνο ουσιαστικά απέκλεισε την ιδέα ενός «Kill Bill: Volume 3» με πρωταγωνίστρια την αρχική πρωταγωνίστρια Ούμα Θέρμαν μαζί με την κόρη της (και ηθοποιό του «Stranger Things») Μάγια Χοκ.

«Δεν το βλέπω αυτό. Η τελευταία μου ταινία αφορά έναν κριτικό κινηματογράφου, έναν άνδρα κριτικό. Και παίζει στη δεκαετία του '70», δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης.
Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ταραντίνο, το «Kill Bill: Volume 1» κυκλοφόρησε αρχικά στους κινηματογράφους το 2003. Το σίκουελ, το «Kill Bill: Volume 2», βγήκε στη μεγάλη οθόνη το 2004. Ο Ταραντίνο υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι θεωρεί το «Volume 1» και το «Volume 2» ως δύο μισά μιας ενιαίας ταινίας και όχι ως δύο ξεχωριστές ταινίες. Μάλιστα, και οι δύο ταινίες γυρίστηκαν την ίδια στιγμή, ενώ ο Ταραντίνο αρχικά σχεδίαζε να κυκλοφορήσει και τα δύο μέρη ως μια ενιαία ταινία. Αποφάσισε, τελικά, να χωρίσει το έργο σε δύο ταινίες για να αποφύγει να κόψει σκηνές.
Αν και δεν υπήρξαν ποτέ συγκεκριμένα σχέδια για το «Kill Bill: Volume 3», ο Ταραντίνο συζήτησε ένα πιθανό σίκουελ με τη Θέρμαν μόλις το 2019.

«Εγώ και η Ούμα το συζητήσαμε πρόσφατα, ειλικρινά, για να σας πω την αλήθεια», είχε πει τότε. «Το έχω σκεφτεί λίγο περισσότερο. Το συζητούσαμε κυριολεκτικά την περασμένη εβδομάδα. Αν κάποια από τις ταινίες μου επρόκειτο να ξεπηδήσει από τις άλλες ταινίες μου, θα ήταν ένα τρίτο Kill Bill», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Το 2021, ο Ταραντίνο συζήτησε περαιτέρω για ένα πιθανό «Kill Bill: Volume 3». Μάλιστα, είχε ρίξει και την ιδέα η κόρης της, Μάγια, να συναντήσει τη Θούρμαν στην οθόνη.
Κλείσιμο
«Νομίζω ότι είναι απλά η επανεξέταση των χαρακτήρων 20 χρόνια αργότερα και απλά φαντάζομαι τη Νύφη και την κόρη της, B.B., να έχουν 20 χρόνια ειρήνης και μετά αυτή η ειρήνη να καταρρέει», είπε ο σκηνοθέτης.

«Και τώρα η Νύφη και η B.B. είναι στο κυνήγι και μόνο η ιδέα του να μπορέσουμε να βάλουμε την Ούμα και την κόρη της Μάγια σε αυτό το πράγμα θα ήταν γαμάτα συναρπαστική», πρόσθεσε.
uma_thurman

Το 2022, ωστόσο, η Θούρμαν προειδοποίησε τους θαυμαστές που ήλπιζαν για το σίκουελ να μετριάσουν τις προσδοκίες τους.

«Υπήρχε πραγματική σκέψη για να συμβεί», εξήγησε η ηθοποιός. «Δεν το βλέπω άμεσα στον ορίζοντα. Δεν μου αρέσει να απογοητεύω τον κόσμο. Όλοι εύχονται να συμβεί, αλλά νομίζω ότι δεν είναι άμεσα στον ορίζοντα».

Η ταινία «The Movie Critic» θα είναι η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

Όπως υπαινίχθηκε στη συνέντευξη του στην ίδια εφημερίδα, η τελευταία ταινία του Ταραντίνο θα έχει τον τίτλο «The Movie Critic». Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι το σχέδιό του ήταν είτε να γυρίσει 10 ταινίες είτε να αποσυρθεί μέχρι την ηλικία των 60 ετών. Ο Ταραντίνο έκλεισε τα 60 νωρίτερα φέτος, και το «Movie Critic» θα είναι πράγματι η 10η ταινία του (αν υπολογιστούν οι δύο ταινίες του "Kill Bill" ως μία ταινία).

Τα νέα για το «Movie Critic» κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο, λίγες εβδομάδες πριν από τα 60α γενέθλια του Ταραντίνο. Τότε, αναφέρθηκε ότι ο Ταραντίνο είχε ήδη γράψει το σενάριο της ταινίας και σκόπευε να ξεκινήσει την παραγωγή το φθινόπωρο. Δεδομένου του τίτλου και του σκηνικού της δεκαετίας του 1970 στο Λος Άντζελες, αρχικά υπήρχαν εικασίες ότι η ταινία θα μπορούσε να είναι ένα βιογραφικό έργο για την αμνημόνευτη κριτικό κινηματογράφου, Πολίν Κέιλ. Ο Ταραντίνο έχει έκτοτε διαψεύσει αυτή τη θεωρία.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» - Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες

Τα πρώτα 24ωρα της νέας Βουλής: H ορκωμοσία, η εκλογή προέδρου, οι κόντρες και τα... στυλιστικά

Σάλος στην Ιταλία για τον υφυπουργό Πολιτισμού: Έχω κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες, «όργανο γνώσης» το ανδρικό μόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης