Μικρασιατική Καταστροφή: Η επέτειος των 100 χρόνων σε ένα τριήμερο εκδηλώσεων από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Μικρασιατική Καταστροφή: Η επέτειος των 100 χρόνων σε ένα τριήμερο εκδηλώσεων από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την  Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου - Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ουσιαστικά τον πολιτισμό της Μικράς Ασίας

4556030
Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και οι δήμοι Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και Ηρακλείου Αττικής διοργανώνουν την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου μία τριήμερη εορτή με τραγούδια, χορούς, δράσεις και παρουσιάσεις θεμάτων σχετικά με τον Μικρασιατικό λαϊκό πολιτισμό.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι το δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας «Ίκαρος», όπου στον ευρύχωρο αυτό χώρο οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εναλλασσόμενο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων από εκλεκτούς ερμηνευτές, με σκοπό τόσο την παρουσίαση του πολιτισμού της Μικράς Ασίας, όπως αυτός αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των ανθρώπων του λαού, όσο και τη γνωριμία μαζί του.

Το τριήμερο μουσικοχορευτικό φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

μικραασια1

μικραασια2

μικρασια3

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης