Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια συναυλία στην Τεχνόπολη

Δείτε τα ειδικά υγειονομικά μέτρα που θα ισχύσουν

Basilis_Papakonstantinou
Ο κατεξοχήν Έλληνας συναυλιακός τραγουδιστής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε το μουσικό «παρών» και το φετινό δύσκολο καλοκαίρι κρατώντας συντροφιά στο κοινό με τα αγαπημένα τραγούδια του. Οι καλοκαιρινές ζωντανές του εμφανίσεις θα ολοκληρωθούν σε λίγες ημέρες με την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στις 23 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
Για μια τελευταία καλοκαιρινή συναυλία ο τραγουδιστής προσκαλεί το κοινό ζήσει μια βραδιά συλλογικής, πνευματικής και ψυχικής ανάτασης. Μια βραδιά στην οποία, παρόλη την κοινωνική αποστασιοποίηση που επιτάσσει η εποχή, θα υπερισχύσει η αισιοδοξία και το αίσθημα της συλλογικότητας.

Για τη συγκεκριμένη συναυλία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει επιλέξει τραγούδια αγαπημένα που έχουν ριζωθεί βαθιά στην συνείδηση του κόσμου. Πάντα μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες του, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις αλλά και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Μέτρα προστασίας
Το κοινό θα πρέπει να γνωρίζει πως οι θέσεις είναι περιορισμένες προκειμένου να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Επιτρέπεται η αγορά εισιτηρίων σε group των 2 και 4 ατόμων και περιορισμένες θέσεις του 1 ατόμου. Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους ενώ χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο και σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η είσοδος θα πραγματοποιείται από τις οδούς Ιάκχου (διαζώματα Β & Δ και τραπέζια) και Περσεφόνης (διαζώματα Α, Γ1 & Γ2 και θέσεις ΑμεΑ).

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Λίστα ζήτησε ο Μητσοτάκης - Από αύριο οι ανακοινώσεις για δήμους της Αττικής

Το κινητό μίλησε: Πώς η Εφη «λόκαρε» την Ιωάννα

Δολοφονία Μακρή: Ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για την εκτέλεση του επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης