Η Ματούλα Ζαμάνη δίνει συναυλία στηνΤεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πειραιώς 100, Γκάζι, στις 21.00.
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει το αριστούργημα του Γεωργίου Βιζυηνού
«Το αμάρτημα της μητρός μου» στην αγγλική γλώσσα σε μία προσπάθεια σύνδεσης του αγγλόφωνου κοινού με τη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία. Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά, στις 19.00.
To TAF/The Art Foundation φιλοξενεί την έκθεση kontakt, όπου παρουσιάζονται οι δουλειές 20 σύγχρονων καλλιτεχνών, σε επιμέλεια των ιστορικών τέχνης Ιωάννας Άντζακα και Μαρίνας Ζιάβρα. TAF / the art foundation, Νορμανού 5, Αθήνα. Από 17:00 έως 22:00.
Εννέα διακεκριμένοι μονωδοί της Εθνικής Λυρικής Σκηνής συμμετέχουν σε μια σειρά μοναδικών γκαλά με περίφημες άριες από όπερες και οπερέτες. Φρούριο Παλαμηδίου, Ναύπλιο, στις 19.30.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη