Για τις 7 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι έχει κλειστεί το μουσικό ραντεβού της Νατάσσας Μποφίλιου με το κοινό της. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα δώσει εκεί μια συναυλία, συνοδευόμενη από τους σταθερούς μουσικούς συνεργάτες της, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο.
Τα αγαπημένα τραγούδια της πιο δυναμικής και απρόβλεπτης τριάδας, από το «Σ΄ έχω βρει και σε χάνω” μέχρι το “«έτρημα» κι από το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» μέχρι τη «Βαβέλ» θα ακουστούν κατά την διάρκεια της ξεχωριστής αυτής μουσικής παράστασης που λίγο καιρό πριν κατάφερε να αποδείξει ότι ο ηλεκτρισμός μιας καλοκαιρινής συναυλίας μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε, ακόμη και σε έναν κλειστό χώρο στην καρδιά του χειμώνα.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3