Αφιέρωμα στην Χαλκίδα

Αφιέρωμα στην Χαλκίδα

1η εκπομπή – 5ος κύκλος, 2017-2018 στο Novalifε

Αφιέρωμα στην Χαλκίδα
Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη κυρά του Ευρίπου, την πρωτεύουσα της Εύβοιας, την Χαλκίδα παρουσίασε η εκπομπή Citylife - η 1η εκπομπή του 5ου κατά σειρά κύκλου της- που προβάλλεται στο κανάλι Novalifε κάθε Σάββατο λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ. 

Η εκπομπή προσπάθησε μέσα από μικρές ιστορίες να συνθέσει το νέο, σύγχρονο πρόσωπο της πόλης μέσα από την πολιτισμό της καθημερινής ζωής όπου η επιχειρηματικότητα συναντά τη γαστρονομία, η ενημέρωση τη ψυχαγωγία και το τραγούδι την ιστορία και την παράδοση. 

Κλείσιμο
Στην εκπομπή εμφανίζονται: o Λευτέρης Λαχουβάρης ( Μανιτάρια Δίρφυς), η Κατερίνα και η Χαρά Κατσού ( Ποτοποιία Άvantes), ο Γιάννης Καρυπίδης ( Stayia Farm), η Ευαγγελία Μύταλα (Askada Farm), Γιώργος Καραγεώργος (Royal Food). Ο Βαγγέλης Μπιθικούκης (Αλάτι) και ο Πάρις Σαλεμής (Το Πικάντικο). Ο Σωτήρης Γκίκας ( μουσική σκηνή Οδός Ονείρων). Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος – Πιπεριάν (free press περιοδικό AN).

Στο αφιέρωμα συμμετέχει με δύο εμβληματικά τραγούδια για τη Χαλκίδα η Πολυξένη Καράκογλου. Στο πιάνο, ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης