Αυτή την Κυριακή τρέχουμε

Αυτή την Κυριακή τρέχουμε

Πάρε κι εσύ μέρος στον 29ο γύρο της Αθήνας, δες ένα διαφορετικό πρόσωπο της πρωτεύουσας και βοήθησε στην αγορά εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Αυτή την Κυριακή τρέχουμε
Μόλις δύο μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του 29ου Γύρου της Αθήνας, όμως ακόμα και τώρα προλαβαίνεις να δηλώσεις κι εσύ τη συμμετοχή σου. Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, με εκκίνηση και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο, και υπάρχουν τρεις συν μία διαδρομές για να πάρεις μέρος. Κι αν ακόμα το σκέφτεσαι, υπολογίζεται ότι φέτος το κέντρο της πρωτεύουσας θα υποδεχθεί περισσότερους από 15 χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι μάλιστα θα τρέξουν για καλό σκοπό: την ευαισθητοποίηση για τα παιδιά που πάσχουν από επιληψία.

Ειδικότερα, η διοργάνωση που πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) έχει στόχο να συγκεντρώσει το ποσό των 30.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν για την αγορά ενός ηλεκτροεγκεφαλογράφου, τον οποίο ο Οργανισμός θα προσφέρει στο Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» για την έγκαιρη πρόληψη και θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά. Γι αυτό και το αντίτιμο της συμμετοχής είναι συμβολικά 1 ευρώ.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να πάρεις και εσύ μέρος μπορείς να εγγραφείς με τους εξής τρόπους: α) ηλεκτρονικά μέχρι σήμερα, Παρασκευή, στις 16:00 στις σελίδες www.opanda.gr
και www.cityofathens.gr. Η παραλαβή των αριθμών, όσον αφορά στις ηλεκτρονικές εγγραφές, θα γίνεται έως αύριο, Σάββατο 17 Οκτωβρίου, μόνο από τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ, Ακαδημίας 50. Το ωράριο είναι Παρασκευή 9:00–16:00 και Σάββατο, 17/10, 9:00–17:00. Τηλέφωνο 210-5284873 – 4. β) στις εξωτερικές μονάδες του Οργανισμού έως τις 21:00 σήμερα το βράδυ. Όλα τα σημεία για τις εγγραφές, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.opanda.gr. γ) στην Πλατεία Συντάγματος λειτουργεί περίπτερο καθημερινά και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 21:00 και στον πεζόδρομο της Κοραή καθημερινά από τις 09:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00. δ) Τέλος, την ημέρα της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται εγγραφές για όλες τις διαδρομές στη γραμματεία του αγώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, από τις 7:00 έως τις 8:30 το πρωί.
Κλείσιμο



Αναλυτικά οι διαδρομές

10 χλμ - ώρα εκκίνησης 9:00 
Eκκίνηση Καλλιμάρμαρο -Λ. Βασ. Κων/νου -Λ. Βασ. Σοφίας - στο ύψος της πλ. Μαβίλλη διερχόμαστε στο ρεύμα καθόδου της Λ. Βασ. Σοφίας - (αριστ.) στη Ζαχάρωφ - (αριστερά) στη Λ. Αλεξάνδρας (ρεύμα ανόδου) - (δεξιά) στην Πατησίων - Κοδριγκτώνος (αριστ.) - Αχαρνών (αριστερά)-Καματερού-Χαλκοκονδύλη-3ης Σεπτεμβρίου(δεξιά)-ύψος Ομονοίας (αριστερά) - Πανεπιστημίου - Λ. Αμαλίας - Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά στο αντίθετο ρεύμα κίνησης) - Βασ. Κων/νου - τερματισμός

5 χλμ - ώρα εκκίνησης 9:15

Αφετηρία επι της Λ.Βασ.Κωνστ/νου (αντίθετο ρεύμα κίνησης)-κόμβος Hilton-(αριστερά) στη Λ.Βασ.Σοφίας στο δεξί ρεύμα κίνησης-Ακαδημίας-Ιπποκράτους (αριστερά)-Πανεπιστημίου (αριστερά)-Λ.Βασ.Αμαλίας-Λ.Βασ.Όλγας (αριστερά, αντίθετο ρεύμα κίνησης)-Λ.Βασ.Κωνστ/νου-τερματισμός.

3 χλμ - ώρα εκκίνησης 9:30

Αφετηρία επί της Ηρώδου του Αττικού-(δεξιά)στην Ησιόδου-Ριγίλλης-(αριστερά)στο αντίθετο ρεύμα στην Λ.Βασ.Σοφίας-(αριστερά)-στη Λ. Αμαλίας (αριστερά) - στη Λ.Βασ. Όλγας-(αριστερά) στη Λ.Βασ.Κωνστ/νου-τερματισμός επι της Λ.Βασ.Κωνστ/νου.

1 χλμ/ΑΜΕΑ - ώρα εκκίνησης 9:15

Πινακοθήκη(κόμβος Hilton)-αντίθετη κίνηση δρομέων προς το Καλλιμάρμαρο-Καλλιμάρμαρο(τερματισμός).

Σημειώνεται πως όσοι συμμετάσχουν στον 29ο Γύρο της Αθήνας, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α κατά τις ώρες από 07:30 έως 12:30, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης