Fiat: Air Technologies!

Fiat: Air Technologies!

Η FIAT λανσάρει στην Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης την νέα της τεχνολογική.. ομπρέλα «Air Technologies». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εμπεριέχει όλες τις τεχνολογίες που συνδυάζουν το σεβασμό προς το περιβάλλον με την οδηγική απόλαυση...

Fiat: Air Technologies!
Η FIAT λανσάρει στην Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης την νέα της τεχνολογική.. ομπρέλα «Air Technologies». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εμπεριέχει όλες τις τεχνολογίες που συνδυάζουν το σεβασμό προς το περιβάλλον με την οδηγική απόλαυση.
Από εναλλακτικά συστήματα καυσίμου, διαφορετικούς τύπους κιβωτίων, συστήματα ελέγχου πρόσφυσης και Start&Stop μέχρι τις τεχνικές λύσεις που εξελίχθηκαν για να βελτιώσουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά και το λογισμικό eco:Drive, το «Air Technologies» εμπεριέχει ότι εξοικονομεί καύσιμο.
Η Fiat αποφάσισε να  ομαδοποιήσει όλες τις μηχανικές, μηχανολογικές και λοιπές καινοτομίες που εφαρμόζονται στα τρέχοντα μοντέλα παραγωγής κάτω από τον τίτλο «Air Technologies» και μένει να δούμε αν αυτό θα έχει και κάποια πρακτική εφαρμογή πέρα από επικοινωνιακή αξία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης