Ερχεται η Aston Martin Lagonda

Ερχεται η Aston Martin Lagonda

Η Aston Martin σχεδιάζει να επαναφέρει τα διακριτικά Lagonda με ένα υπερπολυτελές sedan που θα εμφανισθεί το 2014 για να αντιμετωπίσει την Porsche Panamera, την «αδερφή» Rapide αλλά και την Bentley.

Ερχεται η Aston Martin Lagonda
Η Aston Martin σχεδιάζει να επαναφέρει τα διακριτικά Lagonda με ένα υπερπολυτελές sedan που θα εμφανισθεί το 2014 για να αντιμετωπίσει την Porsche Panamera, την «αδερφή» Rapide αλλά και την Bentley. Μετά τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε η βρετανική εταιρία όταν παρουσίασε την πρωτότυπο Lagonda με την μορφή ενός SUV (στο σαλόνι της Γενεύης του 2009) οι ιθύνοντες έκαναν πίσω και συμβιβάστηκαν με την ιδέα της λιμουζίνας.

Θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη της Rapide αλλά οι χώροι θα είναι σημαντικά μεγαλύτεροι και γενικότερα την Lagonda θα είναι προσανατολισμένο περισσότερο στην άνεση και στην χλιδή και λιγότερο στο σπορ στοιχείο. Αισθητικά το στιλ του αμαξώματος εικάζεται πως θα θυμίζει κάτι από Maserati, όπως δείχνουν και οι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες. Κάτω από το καπό αναμένεται να υπάρχει ο τροποποιημένος V12 κινητήρας τω έξι λίτρων που συναντάμε στην Rapide και στην περίπτωση της Lagonda θα αποδίδει τουλάχιστον 500 PS. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης