Η Aston Martin στην Ελλάδα!

Η Aston Martin στην Ελλάδα!

Στην Ελλάδα του ΔΝΤ η Aston Martin δίνει το παρόν! Η εταιρεία διευρύνει το δίκτυο της και στη χώρα μας δημιουργώντας μία νέα αποκλειστική μονάδα σε συνεργασία με την εταιρία PBS Motion S.A (μέλος του ομίλου Π & Ρ Δάβαρη). Η κάθετη έκθεση της Aston Martin βρίσκεται...

Η Aston Martin στην Ελλάδα!
Στην Ελλάδα του ΔΝΤ η Aston Martin δίνει το παρόν! Η εταιρεία διευρύνει το δίκτυο της και στη χώρα μας δημιουργώντας μία νέα αποκλειστική μονάδα σε συνεργασία με την εταιρία PBS Motion S.A (μέλος του ομίλου Π & Ρ Δάβαρη). Η κάθετη έκθεση της Aston Martin βρίσκετ. σε έναν αποκλειστικό χώρο έκτασης 860 τ.μ., στη Λεωφόρο Αθηνών στο Αιγάλεω ενώ διαθέτει μία εξειδικευμένη μονάδα πλήρους σέρβις με γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο προσφέρονται μοναδικές υπηρεσίες συνεργείου (π.χ. περιποίηση αμαξώματος, φανοποιεία κ.α.) και διάθεσης μίας ελκυστικής σειράς gadgets και ένδυσης (The Collection). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Aston Martin, η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα τηρεί τα διεθνή σχεδιαστικά στοιχεία, που διαχρονικά ταυτίζονται με την κομψότητα της βρετανικής φίρμας και στεγάζει την πλήρη γκάμα της εταιρίας όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει από κοντά τις V8 Vantage, DB9, V12 Vantage, DBS και Rapide.

Κλείσιμο
Ο Michael van der Sande, Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής της Aston Martin, δήλωσε ότι: «Παραμένουμε επικεντρωμένοι στο πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου παγκόσμιων αντιπροσωπειών της Aston Martin. Η επέκταση αυτή καθιστά τη μάρκα της Aston Martin πιο προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους. Η μοναδική φήμη των Ελλήνων ότι εκτιμούν την κλασική κληρονομιά τους ενώ βιώνουν την μοντέρνα εποχή, όπως έμπρακτα αποτυπώνεται στην Αθήνα, καθιστούν την αγορά αυτή βασική και κοινωνό του ήθους που εκπροσωπεί η Aston Martin…».

Από την πλευρά του ο Κώστας Ασπρογέρακας, Γενικός Διευθυντής της Aston Martin Athens, δήλωσε πως: «Βλέπουμε ότι τόσο η μάρκα όσο και τα προϊόντα της Aston Martin εκτιμώνται ιδιαιτέρως ως σπορ αυτοκίνητα στην αγορά μας, καθώς οι αγοραστές εξέφραζαν πάντοτε έντονο ενδιαφέρον. Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και πρόθυμοι να φέρουμε τους νέους μας πελάτες πιο κοντά στη δύναμη, την ομορφιά και την ψυχή που συνθέτουν τον πυρήνα μιας γνήσιας Aston Martin».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης