Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes SLK!

Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes SLK!

Η νέα Mercedes SLK όχι μόνο έχει πάρει σάρκα και οστά αλλά δοκιμάζεται πυρετωδώς από τη γερμανική εταιρεία ώστε να πάρει το δρόμο προς τις αντιπροσωπείες σε λιγότερο από ένα χρόνο! Οι γερμανοί κάνουν λόγο για ‘baby SL’ και έχουν ρίξει το βάρος τους σε πιο ισχυρούς κινητήρες, εμφάνιση και πολυτέλεια.

Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes SLK!
  • Αναμένεται στην αγορά φέτος
  • Νέοι κινητήρες έμφαση σε άνεση, πολυτέλεια

Κλείσιμο
Η νέα Mercedes SLK όχι μόνο έχει πάρει σάρκα και οστά αλλά δοκιμάζεται πυρετωδώς από τη γερμανική εταιρεία ώστε να πάρει το δρόμο προς τις αντιπροσωπείες σε λιγότερο από ένα χρόνο!
Οι γερμανοί κάνουν λόγο για ‘baby SL’ και έχουν ρίξει το βάρος τους σε πιο ισχυρούς κινητήρες, εμφάνιση και πολυτέλεια.
 Η νέα SLK δεν θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την προκάτοχό της. Εμφανισιακά χαράζει ένα νέο δρόμο καθώς το εμπρός μέρος έχει επιρροές από τη σχεδίαση του νέου υπεραυτοκινήτου της εταιρείας την SLS. Τα φωτιστικά σώματα συνοδεύονται από λωρίδες LED στον προφυλακτήρα προσθέτοντας στον επιθετικό χαρακτήρα της εμφάνισης. Επιπλέον η νέα SLK θα διατίθεται και με γυάλινη πανοραμική οροφή μια ιδέα που πρωτοπαρουσιάστηκε στην SL.
Η στιβαρή κατασκευή της ανοιγόμενης οροφής έχει σα στόχο ο οδηγός να νιώθει ότι οδηγεί ένα κλειστό κουπέ όταν δεν είναι ανοιχτή η SLK.
Η κίνηση θα διατηρηθεί στους πίσω τροχούς και οι διαθέσιμοι κινητήρας θα είναι 4κύλινδροι και 6κύλινδροι.
Η δυνατή έκδοση AMG θα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα 3.5-lt V6 με διπλό turbo και απόδοση 400PS. Σχεδιάζονται επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου πετρελαιοκίνητη έκδοση και έκδοση «SLS Gullwing».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης