Renault R-Space: Sport οικογενειακό

Renault R-Space: Sport οικογενειακό

H Renault έχει μεγάλη παράδοση στην δημιουργία εντυπωσιακών concept cars και μαζί με το Captur παρουσίασε στην Γενεύη το R-Space που εκφράζει την λογική της εταιρίας για το πώς μπορεί να είναι ένα sporty οικογενειακό μοντέλο...

Renault R-Space: Sport οικογενειακό
H Renault έχει μεγάλη παράδοση στην δημιουργία εντυπωσιακών concept cars και μαζί με το Captur παρουσίασε στην Γενεύη το R-Space που εκφράζει την λογική της εταιρίας για το πώς μπορεί να είναι ένα sporty οικογενειακό μοντέλο. Το αμάξωμα διαθέτει όλα τα στοιχεία για να τραβήξει την προσοχή σου η οποία εστιάζει κυρίως στα διογκωμένα άκρα και στις πόρτες που ανοίγουν «ανάποδα», όπως στο νέο Opel Meriva.

H δυναμική γρίλια, η πανοραμική οροφή, τα φωτιστικά LED και οι ζάντες των 21 ιντσών συμπληρώνουν την εικόνα του R-Space ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν δύο εμπρός λεπτά καθίσματα με τα πίσω να διαμορφώνονται με την ανάπτυξη 27 διαφορετικών πολύχρωμων κύβων. Την κίνηση του γαλλικού πρωτότυπου αναλαμβάνει ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 900 cc που αποδίδει 110 PS και 16,3 kgm ροπής. Συνδυάζεται με κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη με την κατανάλωση να κυμαίνεται στα 3,7 lt/100 km και τις εκπομπές CO2 στα 95 g/km.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης