Lumma Design CLR G770 R: Μια διαφορετική Mercedes-AMG G63

Lumma Design CLR G770 R: Μια διαφορετική Mercedes-AMG G63

Με μια πρώτη ματιά, μπορεί κανείς εύκολα να σκεφτεί ότι αυτή η εντυπωσιακή Mercedes-AMG G63 προέρχεται από τη Mansory, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα αφού η συγκεκριμένη δημιουργήθηκε από τη Lumma Design.

Mercedes-amg-g63-tunin-lumma
Μια νέα εκδοχή του κιτ CLR G770 που κυκλοφόρησε πέρυσι, προσθέτει το «R» και μερικές σημαντικές αναθεωρήσεις στην αρχική προσφορά που πωλείται ακόμη. Μπορεί να μην είναι τόσο ορατά λόγω του βαρυφορτωμένου σχεδιασμού, αλλά βρίσκονται εκεί.
 

Μεταξύ των αλλαγών, ο βελτιωτικός οίκος έδωσε έμφαση στους τροποποιημένους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες, στα νέα εξαρτήματα της πίσω πόρτας, στα πρόσθετα DRL και πλαστικά φτερά που μπορούν τώρα να βιδωθούν απευθείας στο όχημα. Η εγκατάσταση καλύπτεται επίσης από τη Lumma παράλληλα με την βαφή για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η εμπειρία της εταιρίας σε τέτοιου είδους κατασκευές είναι δεδομένη, οπότε οι προύχοντες ιδιοκτήτες της G63 μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι πως εμπιστεύθηκαν το αυτοκίνητό τους σε καλά χέρια.

Τα πακέτα Performance + και Sport + προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες στην ήδη πανίσχυρη G63. Οι απολήξεις της εξάτμισης είναι φτιαγμένες από ανοξείδωτο χάλυβα σε μαύρο χρώμιο, συμπληρώνοντας την αναβάθμιση ισχύος του διπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 4.0 λίτρων των 650 ίππων και των 950 Nm ροπής.

Η εργοστασιακή G63 αποδίδει 585 ίππους και ροπή 850 Nm, είναι τετρακίνητη και διαθέτει αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Με το προαιρετικό πακέτο AMG Driver, μπορεί να φτάσει τα 240 km/h, ενώ για τα 0-100 km/h), χρειάζεται 4,6 δευτερόλεπτα. Όποια και να διαλέξετε είναι δεδομένο πως θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι, αν φυσικά το αντέχει η τσέπη σας…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης