Μέσα στο 2012 θα ρίξει στην αγορά η VW την έβδομη γενιά του Golf. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Γερμανοί βλέποντας τις πωλήσεις της έκτης γενιάς να εξακολουθούν να πηγαίνουν καλά...
Μέσα στο 2012 θα ρίξει στην αγορά η VW την έβδομη γενιά του Golf. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Γερμανοί βλέποντας τις πωλήσεις της έκτης γενιάς να εξακολουθούν να πηγαίνουν καλά, παρατείνουν την παρουσίαση της επόμενης για τις αρχές του 2012.
Πάντως, το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο!
Το νέο Golf θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB. Θα έχει σχεδιαστικές επιρροές από το Polo αλλά και το Sirocco (στις φωτογραφίες ένα από τα προτεινόμενα σχέδια). Οι Γερμανοί πάντως αφήνουν υπονοούμενα ότι το νέο Golf, θα δείχνει πιο νεανικό από ποτέ, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει και με υβριδική έκδοση.
Μηχανικά είναι νωρίς για να συζητήσουμε κάτι στα σίγουρα. Το δεδομένο είναι ότι την βασική έκδοση θα κινεί ο 1.2 Turbo κινητήρας, η απόδοση του οποίου για την περίπτωση του Golf θα είναι περίπου στους 110 ίππους. Βέβαια θα υπάρξει και ο 1.4TSi κινητήρας, ενώ το νέο Golf θα διαθέτει στην τεχνολογική του φαρέτρα και το DSG κιβώτιο των επτά σχέσεων. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο «Car+Speed»!
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.