Ο Μπρον θεωρεί το Σουμάχερ φαβορί για τον τίτλο!

Ο Μπρον θεωρεί το Σουμάχερ φαβορί για τον τίτλο!

Παρότι είναι  λογικό ο Μ.Σουμάχερ να χρειαστεί  κάποιους αγώνες ώστε να φορμαριστεί  πλήρως μετά από 3 χρόνια απραξίας ο  Ρος Μπρον πιστεύει ότι ο Γερμανός είναι φαβορί για τον τίτλο: «Εάν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα χρήματά του θα τα έβαζα στο Μίκαελ...

Ο Μπρον θεωρεί το Σουμάχερ φαβορί για τον τίτλο!
  • Ο αγ. διευθυντής της Mercedes GP, Ρος Μπρον ποντάρει στο Σουμάχερ
  • Ο Γερμανός έχει πάρει και τους 7 τίτλους στην καριέρα του με τον Μπρον στο πλευρό του.

Κλείσιμο
Παρότι είναι  λογικό ο Μ.Σουμάχερ να χρειαστεί  κάποιους αγώνες ώστε να φορμαριστεί  πλήρως μετά από 3 χρόνια απραξίας ο  Ρος Μπρον πιστεύει ότι ο Γερμανός είναι φαβορί για τον τίτλο: «Εάν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα χρήματά του θα τα έβαζα στο Μίκαελ. Μετά από 3 χρόνια απραξίας έχει φύγει από μέσα του ο κορεσμός και διακρίνω πάλι τον παλιό ενθουσιασμό που τον χαρακτήριζε.
Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει στον πρώτο κιόλας αγώνα. Θα χρειαστεί μερικούς αγώνες για να φορμαριστεί αλλά αυτή ήταν πάντα η μεγάλη του ικανότητα να μαθαίνει και προσαρμόζεται πολύ γρήγορα. Δεν αμφιβάλλω ότι πολύ σύντομα θα δούμε τον πραγματικό Σουμάχερ». Από την πλευρά της η Mercedes ξεκαθάρισε ότι εναπόκειται στον Ρος Μπρον εάν θα δώσει σε κάποιον από τους δυο οδηγούς Νο 1 status.
Το νέο μονοθέσιο θα παρουσιαστεί στη Στουτγάρδη στο μουσείο της Mercedes την ερχόμενη Δευτέρα 25/1 ενώ στις 1/2 ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα ξεκινήσει δοκιμές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης