Η Chiron θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά τη βάση στην οποία η Bugatti θα δημιουργήσει δύο νέα μοντέλα στα οποία η απόδοση θα εκπλήσσει ακόμα και εκεί που τελειώνουν οι ευθείες.
UPD:
Εάν κάποια εταιρία έχει συνδέσει αυτή τη στιγμή το όνομά της με τα απόλυτα ρεκόρ ταχύτητας αυτή είναι η Bugatti. Μόλις πριν λίγες ημέρες η εταιρία ανακοίνωσε πως έφτασε την ταχύτητα ρεκόρ των 482 χλμ./ώρα όμως είναι πολύ πιθανό αυτή να ήταν και η τελευταία της προσπάθεια σε αυτό το κομμάτι των επιδόσεων.
Λίγο αργότερα από την επίτευξη του ρεκόρ το αφεντικό της Bugatti, Stephan Winkelmann ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα η εταιρία θα εστιάσει τις προσπάθειές της και σε άλλους τομείς αφήνοντας να εννοηθεί πως θα κυνηγήσει μια πιο σφαιρική προσέγγιση της απόδοσης. Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν ο Winkelmann αποκάλυψε πως η Bugatti σχεδιάζει τη δημιουργία δύο νέων εκδοχών της Chiron.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του η μια από τις δύο εκδοχές θα στοχεύει στην μεγιστοποίηση των οδηγικών δυνατοτήτων και η δεύτερη στην βελτιστοποίηση της αναλογίας βάρους/ισχύος. Πάντως ο Winkelmann ξεκαθάρισε πως η Chiron δεν θα αποτελέσει αφετηρία για την δημιουργία μιας στρατιάς διαφορετικών εκδόσεων. Η πλατφόρμα της Chiron θα βρίσκεται στο προσκήνιο μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας ενώ είναι ξεκαθαρισμένο πως η συνολική σειρά της Chiron θα περιοριστεί στις 500 μονάδες.
Πάντως η Bugatii έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται για τον αντικαταστάτη της Chiron αλλά και για τη διεύρυνση της γκάμας της καθώς υπάρχουν σκέψεις για ένα μοντέλο 2+2 το οποίο ίσως να είναι και ηλεκτρικό.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!