Σαγανάκι με αβγό, πιπεριά και κεφτέ λουκάνικο

Σαγανάκι με αβγό, πιπεριά και κεφτέ λουκάνικο

Από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες, το σαγανάκι σε μία από τις πιο νόστιμες εκδοχές του.

saganaki
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το λουκάνικο και τις πιπεριές και σοτάρετε ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά.

Μόλις ροδίσουν τα λουκάνικα και μαραθούν οι πιπεριές προσθέτετε τα ντοματίνια και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.

Με ένα κουτάλι κάνετε χώρο ανάμεσα στα υλικά και σπάτε τα αβγά. Αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε με ένα καπάκι και ψήνετε για 3 λεπτά. Αφαιρείτε το καπάκι, προσθέτετε τη φέτα και τον δυόσμο και σερβίρετε αμέσως.


Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο  Olivemagazinegr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης