anastasiadis_themos

Είναι πολλά τα νεκρά παιδιά και είναι και πολύ μικρά, Αλέξη

Θέμος Αναστασιάδης

Οι προσβολές και οι ύβρεις προς τα θύματα αποτελειώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Αμα ήξερες τι παιδικές αναμνήσεις έχω από το Μάτι και από τις... σούπερ ποδηλατικές «ετάπ» σε Ραφήνα, Αγιο Ανδρέα, Νέα Μάκρη, και πόσα ονόματα μεταξύ των θυμάτων θυμήθηκα μετά από 10ετίες, θα με συγχωρούσες αν σου μαύριζα και τα δύο μάτια στο άκουσμα και μόνο ότι αναλαμβάνεις... την πολιτική ευθύνη! Δεν κόβουμε την πλακίτσα; Είναι αισχρός πολιτικός κωλοπαιδισμός επί πτωμάτων. Τι πάει να πει «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη»; Στην πράξη σημαίνει ότι «δίνω κάλυψη πολιτική αλλά και ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ σε όλους τους συνεργάτες μου που διά της ολιγωρίας και της κλασικής συριζαϊκής ανικανότητας οδήγησαν χωρίς λόγο σε άλλη μία τραγωδία».

Και από την άλλη, είναι σαν να ΦΤΥΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΕΣ ΣΟΡΟΥΣ, αφού ούτε το... δίκιο τους θα βρουν (και τι να το κάνουν τώρα πια;), εκμηδενίζοντας και ευτελίζοντας το μέγεθος της ΑΠΩΛΕΙΑΣ! Α, ώστε παίρνεις την ευθύνη για 88 ζωές; Τι λέτε ρε γαϊδούροι; (Παραλλαγή του ομώνυμου θηλυκού.) Και γιατί όχι και για 200 ακόμα, αν ο μη γένοιτο μας βρει κανένα ακόμη κακό; Είναι σαν την... πολιτική ευθύνη που ανέλαβες για τα 190 δισ. με τα οποία φόρτωσες την ελληνική οικονομία για δεκάδες χρόνια, όσο περίμενες να καταλάβεις πού το πάει ο Βαρουφάκης; Φλεγόμενο στον γκρεμό! Εκεί το πήγαινε! Ή μήπως το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» είναι σαν την άλλη αντίστοιχη δήλωση ότι «έχω χρέος στον ελληνικό λαό να λύσω το Μακεδονικό» (όπως μου πει το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε.); Ασε, ρε ζωντανή καταστροφή, σταμάτα να αναλαμβάνεις «πολιτικές ευθύνες» γιατί στο τέλος δεν θα μείνει ούτε φυλλαράκι σε κολυμπηθρόξυλο.

Αλλωστε το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» έχει διεθνώς κανονική διάσταση - όχι μόνο τη συριζαϊκή του κλεφτοκοτά που προσπαθούν να μας περάσουν. Κατά κανόνα σημαίνει: «Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη και ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ». Εκλογές για να αποφασίσει ο λαός τι θα γίνει μετά.

Πέραν αυτού, όμως, σημαίνει ότι αφήνω ορθάνοιχτη πόρτα στη Δικαιοσύνη με προανακριτικές, ειδικά δικαστήρια κ.λπ., προκειμένου να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι. Εδώ το έχουμε διαστρέψει τελείως! Το κάναμε... άλλοθι-ασπίδα για τους πραγματικούς ενόχους, ενώ σε όλες τις δημοκρατικές χώρες λειτουργεί ακριβώς ανάποδα. Ο πρόεδρος ή ο πρωθυπουργός, ουσιαστικά ή και τυπικά, πάει στην άκρη για να μπορέσουν οι δικαστικοί λειτουργοί να κάνουν τη δουλειά τους. Ελληνική επινόηση και μόνο είναι το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη... και παραμένω στη θέση μου για να συγκαλύψω τους συνένοχους, που τελικά ίσως και να οδηγούν σε μένα»! Αρα, λοιπόν, αυτούς τους «πολιτικούς κωλοπαιδισμούς» ας τους χρησιμοποιήσουν οι γαϊδούρειοι κάπου αλλού. Οχι όταν μετράμε ΝΕΚΡΟΥΣ από καταστροφές σε μείζονα κλίμακα. Για τόλμα να πεις στους γονείς της 13χρονης ποδηλάτισσας και των 9χρονων διδύμων «μην ανησυχείτε, αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη, no problem!». Δυστυχώς τα παιδιά είναι πολύ μικρά για να μπορέσουν διάφορα τέρατα να τους προσάψουν την ώρα της τραγωδίας ότι είχαν κάνει οικιστικές αυθαιρεσίες, όπως διέπραξε Ελληνας υπουργός σε διεθνές ΜΜΕ. Πολύ μικρά για να τους ζητήσουν το ΑΦΜ τους ή οτιδήποτε άλλο για να τα δυσφημήσουν.

Στους πόσους... νεκρούς χτυπάει ο θερμοστάτης του αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος; Βλέπετε, οι 88 νεκροί ήταν λίγοι, τόσο λίγοι ώστε κάποια αστέρας του νέου αριστερού κατεστημένου της γνωστής κατηγορίας γαϊδούρου έθεσε και ζήτημα... μαθηματικής ηθικής: «Κόψτε τα "πρωτοφανής τραγωδία": 63 ήταν οι νεκροί το 2007»! («Σιγά τη διαφορά», προσθέτω εγώ, «τι ζωή έχουν 20 παιδάκια παραπάνω;»). Από εκεί και πέρα, στ’ αλήθεια αρχίζει το πρωτοφανές.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ είναι να χαθούν... 20 άτομα σε μια πισίνα με μισό μέτρο βάθος, αλλά όχι το να τους χάσουμε στον ωκεανό, στην ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ! Οπότε αναπόφευκτα έρχεται το ερώτημα: Είναι ζώα ή παριστάνουν τα ζώα; Νιώθουν ήδη ΚΤΗΝΗ ή λειτουργούν σαν ΚΤΗΝΗ; Είναι ΚΡΕΤΙΝΟΙ ή παριστάνουν τους ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ; Είσαι, ας πούμε, ο Αλέξης Τσίπρας -χτύπα ξύλο- και έχεις δίπλα σου έναν γαλονάτο αρχηγό της Αστυνομίας που δηλώνει δημόσια υπερήφανος για το έργο του. (Κάθε έργο κρίνεται εκ του αποτελέσματος, οπότε το δίποδο αυτό θεωρεί ότι τα 87 θύματα... από έναν απλό εμπρησμό δεν είναι και τόσο κακό νουμεράκι.) Αν τη στιγμή που τον ακούς να αρθρώνει τη μεγαλύτερη προσβολή μνήμης νεκρών που έγινε ποτέ (όπως άκουγες βέβαια απαθής και τον Ζάεφ) και δεν διέκοψες τη συνέντευξη να τον στείλεις σπίτι του, τότε είσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ! Και όχι απλώς συνένοχος, αφού δεν συμβάλλεις μόνο, αλλά προΐστασαι στην ωραιοποίηση του εγκλήματος, καθώς και στο κουκούλωμά του. Διότι ο εν λόγω αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. θεωρητικά θα έπρεπε να είναι μεταξύ των πρώτων που θα ελεγχθούν για ανεπανόρθωτα λάθη, παραλείψεις και αποφάσεις που πήραν ελαφρά τη καρδία, διοχετεύοντας την κυκλοφορία στα στενά του θανάτου, και τα συναφή. Αρα με την παρουσία σου τον αβαντάρεις, τον αθωώνεις.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο οποίος τουλάχιστον δήλωσε «συγκινημένος». Πάλι καλά! Ο άλλος, ο «μπάτσος» του θανάτου, είναι και περήφανος από πάνω! Ε, άπαξ και είσαι συγκινημένος, άνθρωπέ μου, υπόβαλε μια κανονική παραίτηση (όχι σαν τις μαϊμουδένιες του Τόσκα) και τράβα σπίτι σου. Ετσι κι αλλιώς η σύνταξη δεν σώζεται με λίγους μήνες δουλειάς παραπάνω. Φύγε με ψηλά το κεφάλι. ΤΙΜΑ και το έργο της Πυροσβεστικής, το οποίο, παρά τα λάθη, τις ελλείψεις και τις απουσίες, διακρίθηκε και πάλι για την αυτοθυσία των φτωχόπαιδων που τη συναποτελούν. Δηλαδή από ποιον να περιμένουμε ειλικρινή παραίτηση; Από τον Τόσκα; Αρνούμαι να προβώ σε οποιονδήποτε χαρακτηρισμό για τον εν λόγω κύριο γιατί θεωρώ ότι κλέβω εκκλησία - και μάλιστα μητρόπολη ολόκληρη. Δεν υπάρχουν πια λόγια αρκετά γι’ αυτόν. Το πόσες φορές έχει τάχα μου παραιτηθεί για να μη γίνει δεκτή, λέει, η αυτοθυσία του από τον πρωθυπουργό και να παραμείνει, ξεπερνάει ακόμα και την τριλογία του Τσιφόρου. Ο άνθρωπος θα παραιτηθεί σίγουρα μόνο αν του το κάνουν γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή τους οι «Ρουβίκωνες» - κι ας χτυπιέται όλο το Μαξίμου. Ξέρει αυτός. Αντιπαρέρχομαι τον εύκολο πειρασμό. Ο Τόσκας είναι τα οπίσθια πολιτικά μούτρα του Τσίπρα. Η κατηγορία γαϊδούρου που λέγαμε. Σε αρσενικό, θηλυκό και το άλλο το τριτοδρομικό που έχουν καθιερώσει.

ΥΓ.: Πλην, όμως, καλό είναι να μην πέφτουμε, πάνω στη δικαιολογημένη οργή και παραζάλη μας, σε σφάλματα. Οχι, βέβαια, δεν τη θέλουμε καν τη συγγνώμη τους. Συγγνώμη για 88 νεκρούς δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο ύβρεις από τους γνωστούς γαϊδούρους. Παρ’ όλα αυτά το ξαναλέμε: αυτή τη φορά τα θύματα είναι πολύ μικρά, πολύ αθώα και πολύ αγνά για να τα πιάσουν στο βρωμόστομά τους.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (160)

Midian

Θέμο, πράγματι η κυβέρνηση αυτή ήταν γενικότερα μια αποτυχία, διότι κάποιοι πίστεψαν ότι ψηφίζουν αυτούς που θα διορθώσουν τις παθογένειες των κυβερνήσεων Πασοκ και ΝΔ, αλλά τελικά οι άνθρωποι αποδείχθηκαν ακόμα πιο επικίνδυνοι, όχι τόσο λόγο προσωπικής μάσας (πάνε οι "καλές" εποχές), όσο όμως λόγο μυαλών, ιδεολογικών κόμπλεξ και ανικανότητας. ΟΜΩΣ, έχει φτάσει το χτένι στο κόμπο, και όποιος και αν έρθει (που όλα δείχνουν ότι θα έρθει ο Κούλης), δεν ανέχεται άλλο ο Έλληνας νοικοκύρης (για να λέμε την αλήθεια, μειοψηφία πλέον σε αυτή τη χώρα) να ζει σε μια χώρα μπουρδέλο, που την πληρώνει μάλιστα τόσο ακριβά, χωρίς κανένα μέλλον. Θα φύγουν ΟΛΟΙ οι άξιοι άνθρωποι από αυτή τη χώρα, και θα μείνουν κομπλεξικοί αριστεροί και δεξιοί, κομματόσκυλα, γλύφτες , λαμόγια και απατεώνες, φαντασμένοι, δημόσιοι υπάλληλοι, ηλίθιοι, ανίκανοι, τεμπέληδες, χρεοκοπημένοι, εγκλωβισμένοι γονείς, πρεζάκια, σχιζοφρενείς, γέροι, αλλοδαποί. Εσύ ρε Θέμο ως επαγγελματίας, αν μείνεις σε αυτή τη χώρα, θες τέτοιους πελάτες ? Σαν πολίτης θες τέτοιους γείτονες ? Θες τέτοιους γαμπρούς και νύφες και πεθερούς ? Θες τέτοιους φίλους ? Αν όχι, και εφόσον δεν ανήκεις στις κατηγορίες αυτών που θα μείνουν, κάνε κάτι εσύ και όσοι είστε στα ΜΜΕ και αλλάξτε τους τα φώτα, σε κάθε πολιτικό, δημόσιο λειτουργό, ιδιώτη, όποιον τέλος πάντων νομίζει ότι θα μας σώσει , χωρίς να έχει όμως ευθύνες και φυσικά τιμωρία αν αποτύχει. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ. Μέχρι να βρεθούνε τίμιοι άνθρωποι να πάνε το τόπο μπροστά. Έχετε και εσείς ευθύνη Θέμο, να αλλάξει αυτή η χώρα.

perastikos

ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΙΕΡΙΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ,ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΣ ΘΕΜΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΠΕΣ ΤΑ ΘΕΜΟ

Πες τα να αγιάσει το στόμα σου! Ποτέ ξανά αριστερά πάρτε το χαμπάρι φονιάδες! Μας καταντήσατε ζητιάνους! Άντε πίσω στα καβούκια σας σιχάματα! Πάρτε και τον προδότη τον καμμένο! Εσάς έπρεπε να κλείσουμε στο μάτι, και σήμερα να τρώμε γουρούνια!!! Βρωμερά αποβράσματα! Γλειώδης πολιτικοί!

Θαλεια

Είναι γνήσιοι αριστεροί!!! Απλά, η πλειοψηφία του κόσμου δεν γνωρίζει τι πραγματικά αντιπροσωπεύει η αριστερά γιατί έχει γαλουχηθεί με τα παραμύθια των δήθεν αγώνων της! Στην ουσία ποτέ δεν είχαμε δεξιά στην Ελλάδα! Όλα τα κόμματα στην Ελλάδα είναι είτε αριστερά είτε αριστερίζοντα! ΑΡΙΣΤΕΡΑ: υψηλοί φόροι, χαράτσια κάθε είδους, για χρηματοδότηση επιδοτήσεων των κάθε λογής αναξιοπαθούντων και μη. Κρατικοδίαιτη οικονομία, υπερδανεισμός για χρηματοδότηση γιγαντιαίου δημοσίου τομέα (δημιουργία κομματικού στρατού), διεθνισμός, απαξία του έθνους, κατάργηση της αριστείας, ενσωμάτωση περιθωριακών στοιχείων στην εκπαιδευτική κοινότητα, ισοπέδωση όλων προς τα κάτω, ομογενοποίηση με αλλογενεις, αθεϊα. ΔΕΞΙΑ: Ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, χαμηλοί φόροι για ανάπτυξη επενδύσεων και μείωση της ανεργίας και ως εκ τούτου υγιή ασφαλιστικά ταμεία, βράβευση της αριστείας, ανταγωνιστική εκπαίδευση, ανάδειξη και στήριξη της οικογένειας, ισχυρός και ετοιμοπόλεμος στρατός, προσήλωση στα ιδεώδη του Έθνους και της Πίστης.

Δεν πηρατε το μαθημα του 2015

Οσο εσεις και τα καναλια (ΣΚΑΙ κυριως) ΛΥΣΣΑΤΕ εναντιον της κυβερνησης,κατι που δεν κανατε με καμια αλλη, τοσο θα πειθετε κοσμο να τους ξαναψηφισει! Καθαρα απο αντιδραση! Οπως αντιστοιχα η υπερβολικη αβαντα στη ΝΔ, διωχνει ψηφους!

άσε το τρολάρισμα..

..και το πληκτρολόγιο και έβγα και λιγο έξω ρε γκιόζη.. Οι κοψοχέρηδες πλέον δεν παραδέχονται απλά το λάθος τους, αλλά κατεβάζουν το κεφάλι και ζητάνε συγγνώμη.

Περνα στο ταμειο

αξιος ο μισθος σου συριζοτρολλακι,λυσσα κακια για σενα το να ασκουν οι δημοσιογραφοι κριτικη στην κυβερνητικη αναλγησια,ανικανοτητα κι ανευθηνοτητα που στοιχησε την ζωη σε 100 συνανθρωπους μας.

Cris

Τι καλά θα ήταν να υπήρχε μόνο μία εφημερίδα(Πράβντα-Ντοκουμέντο) και ένα κανάλι(ΕΡΤ- Κόντρα). Θα μαθαίναμε μετά από 5 χρόνια(Τσέρνομπιλ) ότι υπήρξε μία φωτιά με κάποια θύματα κάπου σε ένα τόπο-Μάτι. Εγγύηση γι αυτό Καρτερός και η σύζυγός του, που έπαιζε μπάσκετ με τους νεκρούς 50-63, που έγινε 92-63. Δεν κατάλαβες ότι δεν λυσσάει κανείς, απλά 92 ψυχές ζητούν δικαίωση και 10 εκατ. οργίζονται εναντίον των απάνθρωπων κυνικών τύπων που κυβερνούν. Μέχρι και η κόρη του Ρίτσου απαξιεί και ξεμπροστιάζει τις πρώην συμπάθειές της. Εσύ εκεί στις Θερμοπύλες της ανοησίας.

Άστα Θέμο

Τα νεκρά παιδιά είναι Ελληνόπουλα. Γιατί να ενδιαφέρουν την απάτριδη συμμορία του Σύριζα; Μόνο γιά τα κατά φαντασία προσφυγόπουλα δίνουν τα ρέστα τους οι φασιστεροί.

Ευγε

Πες τα χρυσοστομε! Θάνατος!!!!

Kissin gerls... in tour co gift o tra la la land...

Θυμάσαι τι σου έγραφε περί τεκταινομένων & μελλούμενων εκείνος ο παλιό-φίλος ο Κάσσανδρος, μόλις πριν από λίγους μήνες ; Όσο συγκλονισμένοι, όσο και συντετριμμένοι να είμεθα ( * μετράνε ΜΟΝΟΝ οι ανιδιοτελείς - οι ΜΗ έχοντες οποιαδήποτε κομματική υστεροβουλία ή ατομικό συμφέρον - παρά μόνον το δημόσιο συμφέρον )... οφείλουμε να μην παρασυρόμεθα από την αιτιολογημένη οργή... την οποία το κατεστημένο διοχετεύει στην επιθυμητή για το ίδιο κατεύθυνση. Ήτοι αντικατάσταση του εκάστοτε αχυράνθρωπου με έτερο εκ των εφεδρειών... ο οποίος αφού ανακοινώσει τις όποιες βαρύγδουπες αερολογίες... αφού αλλάξει τις ταμπέλες των Καφκικών Πύργων βλέπε Υπουργείων... εκπλήσσοντας τον Όργουελ... αφού φροντίσει να διατηρήσει την ισχύουσα τάξη πραγμάτων στην Φάρμα... αφού ως υποκατασκευαστής (αν προκάνει να) προχωρήσει σε όποια μπαλώματα των σάπιων θεμελίων του οικοδομήματος (Απαρτχάϊντ)... θα αναμένει την δική του καταστροφή ( ευγενική δωρεά του Απαρτχάϊντ )... ώστε να παραδώσει την σκυτάλη στον διάδοχο να συνεχίσει το βασίλειο Απαρτχάϊντ -tour co gift o version- στην αιωνιότητα. To καθεστώς Απαρτχάϊντ γεννήθηκε πριν 200 έτη για να εξολοθρεύει - έκτοτε τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στους Άριστους, Ακέραιους, Αδιαπραγμάτευτους, τους οποίους απομακρύνει με διάφορους τρόπους ( τελευταία φουρνιά 500.000 brain drain )... που θα κωλώσει ; σε μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες ή χιλιάδες αναλώσιμων ψευδοσελέμπριτις που αυταπατώνται ότι: η όποια προνομιακή τους σχέση με το "τέρας" θα τους προφυλάξει από αυτά που δεν μπόρεσαν να προφυλαχθούν αυτοκράτορες, βασιλείς, τσάροι, πλανητάρχες, πανίσχυροι αρχηγοί κρατών ; Το θηρίο εξαιρουμένου του πολύ πολύ πολύ σκληρού του πυρήνα - δεν τρώει τις σάρκες του, ούτε χορταίνει με τα συνήθη θύματα (μη προνομιούχους)... χρειάζεται ποικιλία στο μενού & εμπλουτίζει το μενού με πρόσωπα που θεωρούν εαυτούς untouchables...

Αστο

Δε σε νοιαζουν οι νεκροι, μονο να πεσει η κυβερνηση....

Αίσχος ΑΛΗΤΗ

Πολιτικό μίσος και χολή πριν καν θαφτούν οι νεκροί... Δεν θα σας κάνουμε την χάρη. ΔΕΝ θα μιλήσουμε για τον Γράμμο και το Βίτσι. Θα βρούμε τις λύσεις για να μην ξαναπεράσουμε τα ίδια, όσο εσείς θα παίζεται το έργο "Βελουχιώτης εναντίον Ζέρβα". Να πνιγείτε στο πολιτικό σας μίσος ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. https://www.protothema.gr/greece/article/237491/mia-oloklhrh-paranomh-polh-sta-paralia-ths-hleias/ Δημοσίευση του ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το... 2012. Σήμερα όμως για όλα φταίνε "οι άλλοι". ΝΤΡΟΠΗ ΓΑΙΔΑΡΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ! ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Χ.Π.

Για τα κτήνη της πολιτικής συμμορίας του απατριδα, εθνομηδενιστη και ηθικού αυτουργού της κατά συρροή δολοφονίας Τσίπρα δεν θέλω απλά να παραιτηθούν η να ηττηθούν στις εκλογές. Θέλω να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία έναντι του ελληνικού έθνους η οποία επισύρει και την ποινή του θανάτου. Στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού όλη η πολιτική συμμορία ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ειναι καταδικασμένη για εσχάτη προδοσία. !!! Και η τιμωρία τους πρέπει να ειναι ίδια με αυτή που σκόρπισαν στον λαό. ΘΑΝΑΤΟΣ..!!

Θεμο...

... μη το κουραζουμε το θεμα. Εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι αριστεροι η' δεξιοι η και σοσιαλιστες. Εμενα με νοιαζει τα λεφτα που δινω στο κρατος να πηγαινουν εκει που πρεπει! Στην ΥΓΕΙΑ, στη ΠΑΙΔΕΙΑ, στη ΑΜΥΝΑ και στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Οταν πληρωνω θελω το κρατος να μου παρεχει ασφαλεια και σε μενα και στην οικογενεια μου. Εδω ομως οπως βλεπουμε ολοι η κυβερνηση ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ και οπως ο εργοδοτης απολυει τον υπαλληλο που δεν κανει σωστα τη δουλεια του ετσι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Οχι γιατι ειναι αριστεροι αλλα γιατι δεν προστατευσαν τη ζωη και την περιουσια των Ελληνων πολιτων που πληρωνουνε για αυτον το λογο. Μετα απο αυτη την αποτυχια ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ γιατι απλουστατα ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία