Οι Τρίτες είναι για δράση, μυστήριο και serial killers

Οι Τρίτες είναι για δράση, μυστήριο και serial killers

Οι ειδικές αποστολές του πράκτορα Mills από το Taken και τα φρικιαστικά εγκλήματα του Ripper Street θα σου (ξανα)γίνουν εμμονή 


Οι Τρίτες είναι για δράση, μυστήριο και serial killers
Όταν το Taken βγήκε στους κινηματογράφους κανείς δεν περίμενε τον πάταγο που θα έκανε η ταινία, ούτε ότι ο μοναδικός Λίαμ Νίσον θα συγκαταλεγόταν στο πάνθεον με τους πολύ σκληρούς για να πεθάνουν ηθοποιούς. Οι ικανότητές του ως πρώην μυστικός πράκτορας, η δράση και οι βίαιες σκηνές που δικαιολογούνται από την αντίδραση ενός πατέρα του οποίου το παιδί κινδυνεύει, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν πολλούς παραγωγούς και σεναριογράφους να μιμηθούν το είδος της ταινίας. 

Και να που το Taken πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και γίνεται τηλεοπτική σειρά, με τον Clive Standen από το Vikings (σ.σ.: ναι, ο Rollo) να υποδύεται τον Bryan Mills τριάντα χρόνια νεότερο, όταν βρισκόταν ακόμη στις Ειδικές Δυνάμεις. Ένας Βίκινγκ δηλαδή, ο οποίος θα στρατολογηθεί από την CIA μετά από ένα τραγικό συμβάν.

Κλείσιμο
Ο νεαρός Bryan Mills, ως στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων εντάσσεται για πρώτη φορά στις δυνάμεις της CIA, όπου μαθητεύει δίπλα σε μία γοητευτική μέντορα (Beals) και αναλαμβάνει ειδικές αποστολές. Βλέπουμε δηλαδή πώς ο Mills εξελίχθηκε σε αυτό που γνωρίσαμε στις ταινίες, τον πρωταγωνιστή εκ του μηδενός. Ο Mills προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της αδερφής του, ο οποίος δεν θα είναι το μόνο χτύπημα της μοίρας που θα έχει να αντιμετωπίσει, ενώ αναζήτα ταυτόχρονα -τι άλλο;- εκδίκηση.




Κάθισε αναπαυτικά και ετοιμάσου να δεις τη διαδρομή ενός μοναχικού λύκου που διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του στο όνομα της δικαιοσύνης και της οικογένειας του. 

Θα το βλέπεις κάθε Tρίτη στις 22:00 στο COSMOΤΕ CINEMA 4HD

Διάρκεια επεισοδίων: περίπου 50’

Σκηνοθεσία: Holly Dale, Romeo Tirone, Lexi Alexander, Alex Graves (House Of Cards Series), Bill Johnson, Clark Johnson, Elodie Keene, Tim Matheson, Michael Offer 

Σενάριο: Luc Besson (Lucy, The Transporter), Alexander Carry (Homeland Series), Jordan Hawley (Unreal Series), Joe Loya, Anthony Swofford, Wendy West, Mike Daniels, Marjorie David

Παίζουν: Clive Standen (Everest), Jeniffer Beals (Manhattan Night, The Book Of Eli, Flashdance), Gaius Charles (The Stanford Prison Experiment, Salt, The Messenger),  Monique Gabriela Curnen (Contagion, The Dark Knight, Half Nelson)


Το θέλεις το μυστήριο σου 


Οι Τρίτες δεν μπορούν να σταματήσουν στη δράση. Οι Τρίτες είναι (και)  για μυστήριο, σασπενς, βία και σεξ στους κακόφημους δρόμους του βικτοριανού Λονδίνου. Είναι για να ζεις την εποχή της δράσης του πιο θρυλικού serial killer που γνώρισε ποτέ η Αγγλία, τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη.

Εδώ και τέσσερις σεζόν έχεις πάθει αυτό που χαρακτηρίζει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο: Μανία με το Ripper Street, τα αποτρόπαια εγκλήματα και τις προσπάθειες των αστυνομικών να τα εξιχνιάσουν σε μια πόλη που είναι γεμάτη ανομία, βρώμικο χρήμα, εύκολες γυναίκες και εν δυνάμει εγκληματίες και κάνουν τα βράδια στο Λονδίνο να μοιάζουν ακόμα πιο απειλητικά. 



Ο βρετανικός κόσμος στα τέλη του 19ου αιώνα και μετά τη δράση του Τζακ του Αντεροβγάλτη που κατάφερε να ξεφύγει από τις αστυνομικές αρχές, μοιάζει να έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ τον αστυνομικό Μάθιου Μακφάιντεν (ο Κύριος Ντάρσι στο «Περηφάνια και Προκατάληψη»), τον ντεντέκτιβ Τζερόμ Φλιν (ο Μπρον του «Game of Thrones») και τον πρώην χειρουργό του Αμερικανού στρατού Ανταμ Ρόθενμπεργκ (The Immigrant»). 

Η ήρεμη δύναμη του Μακφάιντεν - ο οποίος ήταν υπαρκτό πρόσωπο της λονδρέζικης αστυνομίας που έψαχνε τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη - η γενναιότητα του ερευνητή Τζερόμ που δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με τον ποπ αμείλικτο εγκληματία και η επιστημονική κατάρτιση του Ρόθενμπεργκ συνδυάζονται μοναδικά και αρμονικά κάθε φορά που οι τρεις πρωταγωνιστές καλούνται να διαλευκάνουν τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις, να συλλάβουν παιδεραστές και αναρχικούς. 

Το βρετανικό αστυνομικό θρίλερ που έχει κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στη Μ. Βρετανία με 7,9 εκατ. θεατές αποδεικνύοντας ότι η βρετανική τηλεόραση μπορεί να αναμετρηθεί επάξια με την αμερικανική, επιστρέφει με τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο για ένα εντυπωσιακό φινάλε. 

 


Τις Τρίτες ταξιδεύεις στον κρύο χειμώνα του 1901, τότε που οι πρωταγωνιστές μεταφέρονται σε ένα μέρος όπου αναδύεται ένα σκοτεινό μυστικό για να καταστρέψει τις ζωές που έχουν δημιουργήσει και τις ζωές που κάποτε ήλπιζαν να έχουν.

Τον πέμπτο κύκλο του Ripper Street θα τον βλέπεις στο COSMOTE CINEMA 4HD, κάθε Τρίτη στις 23:00 (επανάληψη, Τετάρτη – επόμενη μέρα, 19:00) 

Διάρκεια επεισοδίων: περίπου 55’

Σκηνοθεσία: Daniel Nettheim, Nick Rowland, Ashley Way

Σενάριο: Richard Warlow (Waking The Dead Series), Toby Finlay (Peaky Blinders Series)

Παίζουν: Matthew Macfadyen (Anna Karenina, Frost/Nixon, Pride & Prejudice), Adam Rothenberg (The immigrant, Mad Money), MyAnna Buring (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1, The Descent), Jerome Flynn (Game Of Thrones Series, Edward II), Charlene McKenna (Breakfast On Pluto)




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης