Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα;

Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα;

Οι Δευτέρες θα σε κλείσουν… μέσα χωρίς κλάματα

Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα;
Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα; Ότι έχεις τερματίσει το άθλημα της σειράς; Ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο καλό να δεις; Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος σε πιάνει κατάθλιψη μετρώντας τους μήνες που πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να βγει ο επόμενος; Ο καθένας σου λέει το μακρύ του και το κοντό του για το ποια αξίζει να ξεκινήσεις; Ήρθε η ώρα να μάθεις πώς εξιχνιάζονται υποθέσεις και εγκλήματα και τελικά πώς επιβάλλεται ο νόμος. Να έρθεις αντιμέτωπος με τη βαθύτερη ψυχολογία των δραστών όταν ανακρίνονται. Να «βιώσεις» έστω και μέσω της οθόνης την καθημερινότητα των δικηγόρων και των ανακριτών όταν ψάχνουν τη δικαιοσύνη, ενώ έρχονται αντιμέτωποι με την πολιτική.

Ό,τι συμβαίνει γύρω μας δηλαδή, καθημερινά, χωρίς να γνωρίζουμε τις πραγματικές λεπτομέρειες. 

Κλείσιμο
Η νέα σειρά που θα μπει στο σαλόνι σου και θα σε βουλιάξει στον καναπέ σου είναι το «Chicago Justice»
. Ετοίμασε ποπ κορν και καλή προβολή….

Τι θα δεις στον πρώτο κύκλο 

Τα βράδια της Δευτέρας στις 22:00 μεταφέρεσαι στο Σικάγο. Μια πόλη τόσο μαγική και πρωτοποριακή, αλλά ταυτόχρονα και τόσο… «επικίνδυνη». Η ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα Μαρκ Τζέφερις σε βάζει αμέσως στο κλίμα. Αποστολή της είναι η έρευνα περίπλοκων υποθέσεων και η τήρηση του νόμου στην «Πόλη των Ανέμων». Όταν μια πυρκαγιά οδηγεί στον θάνατο 39 ανθρώπων, ο εισαγγελέας Στόουν κι ο ντετέκτιβ Ντόσον καλούνται να οδηγήσουν τον ένοχο στη δικαιοσύνη. Και κάπως έτσι διεισδύεις στα άδυτα της παρανομίας και τις προκλήσεις, τα εμπόδια και τις παγίδες που βρίσκεις όταν ψάχνεις την αλήθεια. Τα κίνητρα μπορεί να είναι τόσο περίπλοκα όσο η ίδια η ανθρώπινη φύση και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Πώς οι εισαγγελικές αρχές θα βρουν τον πραγματικό ένοχο; Πώς θα χειριστούν μία υπόθεση, προκειμένου να αποφύγουν μία ενδεχόμενη αθώωση του κατηγορουμένου από τους ενόρκους ελλείψει πραγματικών αποδεικτικών στοιχείων; 



Ο παραγωγός της πολυβραβευμένης σειράς «Νόμος και Τάξη» που συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς και πετυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, και των «Chicago» franchises, επανέρχεται με το Chicago Justice και κάνει πάλι το θαύμα του. 

Οι Δευτέρες θα σε κλείσουν… «μέσα» 

Θα το βλέπεις κάθε Δευτέρα στις 22:00 (επανάληψη, Τρίτη – επόμενη μέρα, 19:00)  στο COSMOΤΕ CINEMA 4HD. Διάρκεια επεισοδίων: περίπου 55’

Σενάριο: Michael Brandt (Wanted, 3:10 To Yuma, 2 Fast 2 Furious), Derek Haas (Wanted, 3:10 To Yuma, 2 Fast 2 Furious), Matt Olmstead, Dick Wolf 

Παίζουν: Carl Weathers (Predator, Rocky), Philip Winchester (In My Sleep, Solomon Kane), Jon Seda (Larry Crowne, Carlito’s Way, Gladiator), Joelle Carter (American Pie 2, High Fidelity, The Horse Whisperer), Monica Barbaro




Θέλεις κι άλλο εθισμό; 

To γνωρίζουμε καλά. Κανείς δεν μπορεί να δει μόνο μία. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να «χαθείς» στους δύο απόλυτους εθισμούς: Τα (πολλά) λεφτά και το (βρώμικο) σεξ. Στον πρώτο κύκλο του «Βillions» παρακολουθήσαμε τη σύγκρουση του Ντέμιεν Λιούις (Μπόμπι «Axe» Αξελροντ) και του Πολ Τζιαμάτι (Τσακ Ρόουντς). Ο Ρόουντς είναι ένας φιλόδοξος και σεξουαλικά ιδιόρρυθμος εισαγγελέας μιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης που προσπαθεί να γκρεμίσει από το βάθρο του τον Άξελροντ -τον μοναδικό επιζώντα από όλη την εταιρεία του της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου- που είναι ζάμπλουτος και αδίστακτος διαχειριστής Hedge Fund. 



Ο Ρόουντς ερευνά τους μεγάλους καρχαρίες του Χρηματιστηρίου και πως δικαιολογούν τα έσοδα τους. Κυρίως όμως από που παίρνουν την πληροφόρηση για τις επενδύσεις τους και τις αγορές μετοχών. «Αποστολή» του να ερευνήσει αν καταπατάται ο νόμος και το κράτος χάνει λεφτά. Και τα καταφέρνει εντυπωσιακά αφού το σκορ των υποθέσεων που έχει αναλάβει είναι 81-0.

Ο Άξελροντ διοικεί την Axe Capitals, μια εταιρεία με πολλά δισεκατομμύρια δολάρια χρηματιστηριακή αξία. Είναι το κλασικό αρπακτικό της αγοράς, που βγάζει με μαεστρία από τη μέση οποιονδήποτε σκαλίζει τις υποθέσεις του. Ο επιβλητικός Λιούις δεν είναι ούτε κατά διάνοια διατεθειμένος να επιτρέψει σε κάποιον να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του. 

Στα πρώτα δέκα επεισόδια γνωρίσαμε πώς φέρονται και πώς σκέφτονται αυτοί που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια. Είδαμε το αβυσσαλέο μίσος μεταξύ των εκλπηκτικών πρωταγωνιστών και τι συμβαίνει όταν ο ένας βρίσκεται απέναντι στον άλλον. Μυηθήκαμε στην εξουσία και την επιρροή. Κι όταν μπαίνουν στη μέση και οι «σύζυγοι» τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, καθώς μπορεί να μοιάζουν οι τέλειες κυρίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις.




Το καστ του Billions είναι εξαιρετικό. Από τη μια πλευρά ο άψογος Πολ Τζιαμάτι (Truman Show, Saving Mr Banks, 12 Χρόνια Σκλάβος, Cold Souls, Straight Outta Compton και από την άλλη ο ταλαντούχος Λιούις από το καθηλωτικό «Homeland». Και οι δύο επιδίδονται σε ένα συγκρουσιακό αγώνα γένους αρσενικού, όπου τα αδιάφορα «πιόνια» της σκακιέρας χάνονται με ευκολία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του καθενός.



Οι δημιουργοί του Billions είναι Brian Koppelman και David Levien σε συνεργασία με τον οικονομικό συντάκτη των «New York Times» Andrew Ross Sorkin επιτέλους επανέρχονται και μας «αναγκάζουν» να (ξανα)διαλέξουμε –απολαυστικά ανήθικη- πλευρά. 

Ο δεύτερος κύκλος του «Billions» είναι εδώ και ακολουθεί Spoiler: Ο Λιούις χρησιμοποιεί τους σημαντικούς πόρους του για να εκδικηθεί τον Τζιαμάτι. Η κίνηση του «Axe» κλονίζει τον Τσακ καθώς βρίσκεται υπό ερεύνα, και αναγκάζεται να αγωνιστεί για να κρατήσει το γραφείο του και την οικογένειά του.

Θα το βλέπεις κάθε Δευτέρα στις 23:00 (επανάληψη, ίδια μέρα – περίπου 03:00) )  στο COSMOΤΕ CINEMA 4HD - Διάρκεια επεισοδίων: περίπου 50’


Σενάριο: Brian Koppelman, David Levien (), Andrew Ross Sorkin ()

Παίζουν: Damian Lewis (Wolf Hall Series, The Sweeny, Νύφες), Paul Giamatti (Straight Outta Compton, Sideways, Paycheck), Maggie Siff (The 5th Wave, Push), Malin Akerman (Couples Retreat, Watchmen, The Heartbreak Kid), Toby Leonard Moore (John Wick), David Costabile (13 Hours: The Secret Soldiers Of Benghazi, Runner Runner, Side Effects Lincoln)




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης