Ο eidikospaidagogos.gr στο Aegean College

Ο eidikospaidagogos.gr στο Aegean College

Ο κ. Φώτης Παπαναστασίου, νέος Επιστημονικός Υπεύθυνος της Σχολής Yγείας κι Ανθρωπιστικών Επιστημών του AegeanCollege

Ο eidikospaidagogos.gr στο Aegean College
Το Αegean College, το Κολλέγιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον κ. Φώτη Παπαναστασίου, Ειδικό Παιδαγωγό- Συγγραφέα, MSc Σχολική Ψυχολογία του www.eidikospaidagogos.gr, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Επιστημονικού Υπεύθυνου της Σχολής Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Η συνεργασία αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της αναβάθμισης των ήδη ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών στο χώρο της Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής από το AegeanCollege. 



Κλείσιμο
Παράλληλα, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα: 18.00 στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου με την υποστήριξη του site eidikospaidagogos.gr πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του (Πανεπιστημίου 17, Αθήνα) με ελεύθερη είσοδο Ημερίδα Λογοθεραπείας &Εργοθεραπείας, όπου θα αναλυθούν επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τη Λογοθεραπευτική&Εργοθεραπευτική Προσέγγιση όσον αφορά τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος. Εισηγήσεις θα κάνουν η κυρία Κατερίνα Αφαντενού, MSc, PhdCand, Διευθύντρια Προγράμματος Λογοθεραπείας και η Δρ. ΦοίβηΣπέη, Msc, Phd Διευθύντρια Προγράμματος Εφαρμοσμένης Φυσικοθεραπείας.



Η Σχολή Υγείας & Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean College έχει ως αποστολή τη δημιουργία καταρτισμένων αποφοίτων εφοδιασμένων με κατάλληλα προσόντα που θα διακρίνονται στον τομέα τους.Οι συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το CoventryUniversity και το CanterburyChristChurchUniversity, το In-HouseClinicπου προσφέρει Νευροψυχολογική Αξιολόγηση και Λογοθεραπευτική Παρέμβασησε συνεργασία με φορείς και συλλόγους, το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου συνθέτουν το χαρακτήρα του AegeanCollege που θέτει ως βασικό στόχο τη διασφάλιση των υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Πληροφορίες:
-ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228
-ΠΕΙΡΑΙΑΣΑλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο,Τηλ.: 210 4190854
www.aegeancollege.gr e-mail: info@aegeancollege.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης