Σπουδές σε ΙΕΚ με επιδότηση διδάκτρων

Σπουδές σε ΙΕΚ με επιδότηση διδάκτρων

Δείτε τις 95 περιζήτητες ειδικότητες που παρέχουν τα ΙΕΚ 

Όταν ξέρεις ότι η απόφαση για σπουδές
αφορά άμεσα στο επαγγελματικό μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ
!

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, γιατί δεν διασφαλίζει απλά τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, αλλά «υπογράφει» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

Συμπλήρωσε σήμερα τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και εξασφάλισε μια από τις τελευταίες θέσεις με επιδότηση διδάκτρων για τις σπουδές που ονειρεύεσαι!

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις Ναυτιλιακά ή Παιδαγωγικά, Γραφιστική ή Δημοσιογραφία, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία ή Προπονητική, Security ή Μηχανολογία, Τουριστικά ή Πληροφορική, Κομμωτική ή Νοσηλευτική, γιατί η επαγγελματική σου σταδιοδρομία ξεκινά από το… ΑΛΦΑ!

Η συνέπεια στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών για 95 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών, καθιστούν την παρουσία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ δυναμική, μείζονος σημασίας και πρότυπη στο χώρο της σύγχρονης ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση είναι βασισμένη στα πρότυπα και στις προδιαγραφές κορυφαίων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών φορέων. Θέτουμε γερά θεμέλια για το επαγγελματικό μέλλον των σπουδαστών μας, γιατί για όλους εμάς, το μέλλον των νέων που μας εμπιστεύονται είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!

Μόνο η εγγραφή στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, εγγυάται ολοκληρωμένη εκπαίδευση και επαγγελματική επιτυχία.Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

www.iekalfa.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΙΕΚ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Κύριοι οι σπουδές ΙΕΚ είναι απάτη. Αν εξαιρέσεις ειδικότητες όπως μάγειρες και κομμωτές οι οποίες ανήκουν στην δευτεροβάθμια εκπαιδευση και οι οποίες ήταν επιπεδου ΤΕΕ Α-Β κύκλου και τις κάνανε ΙΕΚ οι οποίες και παιρνουν αδεια ασκησεως επαγγελματος (επαιρναν και με το ΤΕΕ), οι επιστημονικές ειδικότητες όπως λογιστικά κοστολόγηση δεν παιρνουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αλλά ισοβαθμίζονται με το λύκειο σε επαγγελματικά δικαιώματα. Τρία έτη σπουδές χωρίς την πιστοποίηση που όπως γνωρίζουμε περιέχει ύλη αδιδακτη κατα 50% μέσο όρο , πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ή πας ΙΕΚ μετά το λύκειο ή δεν πάς θα απολαμβάνεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα που σημαίνει σίγουρη ανεργία όταν τα επαγγελματικά δικαιώματα ειναι μόνο για ΑΕΙ-ΤΕΙ. Οι σπουδές και τα επίπεδα 5 που κατατάσουν τα ΙΕΚστην Ελλάδα ειναι στην πράξη λυκείου. Κοροιδια και απάτη , τζαμπα τα 3,5 χρονια που θα αναλώσεις σε ενα ΙΕΚ. Το υπουργείο τα γνωρίζει αλλα οι συντεχνίες ιδίως των ΤΕΙ εχουν τεράστια επιρροη στους συντεχνιτες υποδουλους του ΥΠΕΠΘ και δεν μας αναγνωρίζει τα διπλώματα 23 χρόνια ΤΩΡΑ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Simplefi on the go student

Πέρασες μαζί του τις διακοπές σου, καιρός να περάσετε μαζί και τη φοιτητική ζωή.

Ο eidikospaidagogos.gr στο Aegean College

Ο κ. Φώτης Παπαναστασίου, νέος Επιστημονικός Υπεύθυνος της Σχολής Yγείας κι Ανθρωπιστικών Επιστημών του AegeanCollege