Έτσι θα σπουδάσεις στο Coventry University στα... ελληνικά

Το Aegean College προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Coventry που συγκαταλέγεται στο 4% των καλύτερων ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως

Το Aegean College, το άρτια οργανωμένο Κολλέγιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Coventry που συγκαταλέγεται στο 4% των καλύτερων ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Το κορυφαίο πανεπιστήμιο για πρώτη φορά στην ιστορία του δίνει τη δυνατότητα για σπουδές εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα, στην ελληνική γλώσσα, και απόκτηση ισχυρού αναγνωρισμένου πτυχίου Πανεπιστημίου με διεθνείς προοπτικές απασχόλησης σε Διαιτολογία, Μαιευτική, Ψυχολογία και Φυσικοθεραπεία.Έτσι, το Aegean College τοποθετείται στην κορυφή των ελληνικών κολλεγίων, καθώς συνεργάζεται με το καλύτερο πανεπιστήμιο από όσα εκπροσωπούνται στην Ελλάδα.
Είναι το μοναδικό Κολέγιο στην Ελλάδα που προσφέρει τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Μαιευτικής υψηλού επιπέδου, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου BSc (Hons) Midwifery (Applied)/ BSc (Hons) Μαιευτικής. Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα Μαιευτικής του Aegean College είναι εγκεκριμένο από το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ) και στηρίζεται στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 36/2005 και σε όλες τις ισχύουσες νομοθεσίες.
Η επιλογή του Coventry University

Είναι στην κορυφαία 12η θέση στην κατάταξη των Βρετανικών Πανεπιστημίων (Guardian University Guide 2018).

Βρίσκεται στα Top 4 ιδρύματα στη Μεγάλη Βρετανία για τη Σπουδαστική Εμπειρία και την Εκπαιδευτική Ποιότητα.

Ανακηρύχθηκε «Modern University of the Year» στη Μεγάλη Βρετανία για τα έτη 2014-2016 και 2018 από την επίσημη λίστα της εφημερίδας «Sunday Times».

Είναι το «UK’s top new university» από την εφημερίδα «The Guardian». 

97% των αποφοίτων του Coventry University βρίσκουν δουλειά ή συνεχίζουν για μεταπτυχιακά μέσα σε έξι μήνες από την αποφοίτησή τους.*
Τα πλεονεκτήματα της φοίτησης στο Aegean College

Πτυχία αναγνωρισμένα από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και επαγγελματικά ισοδύναμα με τα αντίστοιχα που απονέμονται από τα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ. 

Σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στα ελληνικά, στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά. 

Το μοναδικό κολλέγιο στην Ελλάδα με τρία βραβεία Education Business Awards 2017.ΣΧΟΛΙΑ (1)

@@@

Δεν καταλαβαίνω. Το πτυχίο που θα πάρεις θα είναι ισοδύναμο με τα Ελληνικά ΑΕΙ για το Ελληνικό δημόσιο; Δεν είναι ξεκάθαρο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Simplefi on the go student

Πέρασες μαζί του τις διακοπές σου, καιρός να περάσετε μαζί και τη φοιτητική ζωή.

Ο eidikospaidagogos.gr στο Aegean College

Ο κ. Φώτης Παπαναστασίου, νέος Επιστημονικός Υπεύθυνος της Σχολής Yγείας κι Ανθρωπιστικών Επιστημών του AegeanCollege