Σεπτέμβρης και... Back in the Game!

Σεπτέμβρης και... Back in the Game!

Σεπτέμβρης και επιστροφή στη ρουτίνα θα σκεφτούν οι περισσότεροι. BackintheGame θα σου πούμε εμείς!

Σεπτέμβρης και... Back in the Game!
Οι πρώτες ημέρες του φθινοπώρου είναι η κατάλληλη περίοδος για να θέσεις νέους στόχους και να επιστρέψεις για τα καλά στο... "παιχνίδι".

Πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου την άσκηση, όπως τρέξιμοστο πάρκο ή γυμναστική. Οι επιστήμονες λένε άλλωστε ότι η άσκηση αυξάνει τα επίπεδα τηςσεροτονίνης, της ορμόνης δηλαδή που βοηθά στην καλή μας διάθεση. Κανόνισε με τους φίλους σου το βραδινό σας ραντεβού για μπάσκετ και ποδόσφαιρο ή συνάντησε τις φίλες σου στο γυμναστήριο για yoga και pilates. Στην
ΙΝΤERSPORT θα βρεις ό, τι χρειάζεσαι για τη δραστηριότητα που σου αρέσει.

Ξεκίνα με μία επίσκεψη σε ένα από τα 48 καταστήματα ΙΝΤERSPORT σε όλη την Ελλάδα για να οργανωθείς και να... "εμπνευστείς" με στιλ. Εκεί σε περιμένει η πιο πλούσια συλλογή από 14 αθλητικές δραστηριότητες.
Κλείσιμο

Αθλητικά παπούτσια, φόρμες, σορτς, φούτερ, T­shirts από ειδικά υφάσματα που απορροφούν τον ιδρώτα, ειδικές κάλτσες για τρέξιμο, αθλητικά στρώματα και όργανα γυμναστικής είναι ένα μέρος από τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αθληθείς σωστά.

Στην  INTERSPORT οι ειδικοί θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι ώστε να "παίξεις" δυναμικά φέτος και να πετύχεις κορυφαίες επιδόσεις.

"Τρέχα"...






Βρες τα πάντα εδώ: www.intersport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης