ΗΆλκηστις Αλεξάκη, που συμμετείχε στο MasterChef 3, ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού και ότι περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ.
H πρώην διαγωνιζόμενη ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Αυτές οι ημέρες είναι λίγο κρίσιμες διότι έχω κάνει πυρετό και έχω κάποια συμπτώματα με τα τηλεφωνήματα που έκανα στο νοσοκομείο και έτσι κατέληξα να κάνω το τεστ για τον κορωνοϊό. Εγώ δουλεύω και όταν έχεις το λεγόμενο take away, γενικά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να προφυλάξεις Δύο ημέρες είχα υψηλό πυρετό, βήχα και ο πονοκέφαλος είναι σε φρικτό σημείο».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).